MO13 VAN ORANJE WIT NEDERLANDS KAMPIOEN

deelgenomen, en wenst u de gewonnen prestige schaal of een VTT beker (klein of groot formaat) in meervoud na te bestellen ter herinnering aan de prestatie en deelname van uw team? dat kan via https://voetbaltalententoernooi.nl/vtt-shop/

uw nieuwe jeugdteam(s) van 2022-2023 aanmelden voor de nieuwe districtskampioenschappen? Dat kan nu via www.nkjeugdvoetbal.nl.

BERGEN OP ZOOM – Het Nederlands kampioenschap voor MO13 junioren bij gastheer MOC’17 is na een spannende ontknoping gewonnen door ORANJE WIT. De kersverse Nederlands Kampioen nam de keramieken VTT wisselbeker en de gouden medailles mee naar huis.

Het vice-kampioenschap (de tweede plaats) ging naar GRAAF WILLEM II VAC. Het team nam de welverdiende zilveren medailles in ontvangst.

De bronzen medailles en derde podium plaats van het NK gingen naar KLOETINGE.

CATEGORIE WINNAAR II, III EN IV

Ook in de categorieen waarin alle nummers 2, 3 en 4 uit de poule fase in de ochtend hun finale-wedstrijden speelden kenden nieuwe Nederlands Kampioenen. In Categorie II werd die titel binnengehaald door SHO.

BSC wist die landelijke titel binnen te halen in de Categorie III.

Van alle nummers 4 uit de poule fase wist MIERLO HOUT de dag tot een onvergetelijke te maken door Nederlands Kampioen van Categorie IV te worden.

De laatste hoofdprijs – Nederland sportiviteitskampioen – werd uitgereikt aan BRUMMEN. Eervolle vermelding was er voor OSC dat eenzelfde puntentotaal wist te behalen.

Gastclub worden voor het Voetbal Talenten Toernooi? Neem contact met ons op.

Publiek op het NK MO13 in Bergen op Zoom bij gastheer MOC’17 genoot van het zonnetje en de spannende NK wedstrijden.