VTT Shop

de speciale bronzen jubileum prestige schaal

Let op: In verband met ons 20-jarig jubileum is er een speciale Bronzen versie van de prestige schaal na te bestellen. Indien u de prestige-schaal die u besteld in het Brons wilt ontvangen vinkt u de optie ‘Brons’ aan in het bestelformulier.

SCHALEN NABESTELLEN:

Wil je een gewonnen prestige-schaal voor jouw team (in veelvoud) nabestellen, voor jezelf en/of jouw teamleden? Dat kan! U kunt 1 of meerdere exacte replica’s van de gewonnen schaal nabestellen voor € 22,50 (2 tot 8 schalen) of € 24,95 (1 schaal) per stuk. Het is ook mogelijk om de naam van jouw vereniging of zelfs spelers op de schaal te laten vermelden. 9 of meer schalen bestellen? Dan is de prijs € 19,95 per stuk. U kunt ook een aandenken in de vorm van de keramieken Voetbal Talenten Toernooi bekers bestellen. Informatie daarover ziet u hieronder.

Bestellen kan via deze pagina.

2 of meer schalen € 22,50 per stuk

1 schaal € 24,95 per stuk

10 of meer schalen: € 19,95 per stuk

portokosten 7,95 per bestelling

 

BEKERS NABESTELLEN:

Kampioen geworden en wilt u de keramieken wisselbeker in replica nabestellen? Dat kan. Er is een extra grote (zoals uitgereikt aan de Nederlands kampioenen), een grote (zoals uitgereikt aan de districtskampioenen) en een kleine versie van de beker (zoals uitgereikt aan de sportiviteitskampioenen). U kunt alle bekers nabestellen voor elke eind positie die u hebt behaald of met elke gewenste tekst op de beker.

beker
De Voetbal Talenten Toernooi beker is er in 3 formaten: Grande, Big en Small

VTT Beker (Grand)  € 109,- per stuk (10% korting vanaf 5 of meer)

VTT Beker (Big)  € 89,- per stuk (10% korting vanaf 5 of meer)

Voetbal Talenten Toernooi (Small)  € 49,- per stuk (10% korting vanaf 10 of meer)

portokosten 7,95 per bestelling