VTT Shop

Let op: In verband met ons 20-jarig jubileum is er een speciale Gouden versie van de prestige schaal vooraf te reserveren voor het hele team of een deel daarvan. Elk team ontvangt natuurlijk standaard al 1 Gouden schaal. Bestelt u de Gouden schaal vooraf voor het hele team dan ontvangt u 33% korting (van 29,95 voor 19,95 per schaal). Bekijk hier een video van de schaal

SCHALEN NABESTELLEN:

Wil je een gewonnen prestige-schaal voor jouw team (in veelvoud) nabestellen, voor jezelf en/of jouw teamleden? Dat kan! U kunt 1 of meerdere exacte replica’s van de gewonnen schaal nabestellen voor € 22,50 (2 tot 8 schalen) of € 24,95 (1 schaal) per stuk. Het is ook mogelijk om de naam van jouw vereniging of zelfs spelers op de schaal te laten vermelden. 9 of meer schalen bestellen? Dan is de prijs € 19,95 per stuk. U kunt ook een aandenken in de vorm van de keramieken Voetbal Talenten Toernooi bekers bestellen. Informatie daarover ziet u hieronder.

Bestellen kan via deze pagina.

1 schaal € 24,95 per stuk

2 of meer schalen € 22,50 per stuk

9 of meer schalen: € 19,95 per stuk

speciale gouden jubileum schaal:

Let op: Indien je de gouden schaal niet na maar voorafgaande aan het NK voor je hele team* besteld ontvang je 33% korting (€ 19,95 per stuk). De gouden schaal bestellen na het NK is ongeacht het bestelde aantal 29,95 per stuk. Bij een bestelling van 9 of meer schalen ontvang je dan een korting van 10%.

* t/m O10: minimaal 6 schalen

* t/m O12: minimaal 8 schalen

* t/m O20: minimaal 11 schalen

BEKERS NABESTELLEN:

Kampioen geworden en wilt u de keramieken wisselbeker in replica nabestellen? Dat kan. Er is een extra grote (zoals uitgereikt aan de Nederlands kampioenen), een grote (zoals uitgereikt aan de districtskampioenen) en een kleine versie van de beker (zoals uitgereikt aan de sportiviteitskampioenen). U kunt alle bekers nabestellen voor elke eind positie die u hebt behaald of met elke gewenste tekst op de beker.

De Voetbal Talenten Toernooi beker is er in 3 formaten: Grande, Big en Small

porto & verpakking kosten: € 9,95 per bestelling

Bestellingen voorafgaande aan het NK worden op het NK zelf overhandigd en hiervoor worden geen porto & verpakking kosten in rekening gebracht.