JO14 NK BEKER JAAR LANG NAAR NEDERLANDS KAMPIOEN WATERWIJK

deelgenomen, en wenst u de gewonnen prestige schaal of een VTT beker (klein of groot formaat) in meervoud na te bestellen ter herinnering aan de prestatie en deelname van uw team? dat kan via https://voetbaltalententoernooi.nl/vtt-shop/

uw nieuwe jeugdteam(s) van 2022-2023 aanmelden voor de nieuwe districtskampioenschappen? Dat kan nu via www.nkjeugdvoetbal.nl.

ROOSENDAAL – Het Nederlands kampioenschap voor JO14 junioren bij gastheer BSC is na een spannende ontknoping gewonnen door WATERWIJK. De kersverse Nederlands Kampioen nam de keramieken VTT wisselbeker en de gouden medailles mee naar huis.

Het vice-kampioenschap (de tweede plaats) ging naar ZESTIENHOVEN. Het team nam de welverdiende zilveren medailles in ontvangst.

De bronzen medailles en derde podium plaats van het NK gingen naar BUITENBOYS.

CATEGORIE WINNAAR II, III EN IV

Ook in de categorieen waarin alle nummers 2, 3 en 4 uit de poule fase in de ochtend hun finale-wedstrijden speelden kenden nieuwe Nederlands Kampioenen. In Categorie II werd die titel binnengehaald door BVV.

BSC wist die landelijke titel binnen te halen in de Categorie III.

Van alle nummers 4 uit de poule fase wist ZWART WIT’63 de dag tot een onvergetelijke te maken door Nederlands Kampioen van Categorie IV te worden.

De laatste hoofdprijs – Nederland sportiviteitskampioen – werd uitgereikt aan LYRA.

Gastclub worden voor het Voetbal Talenten Toernooi? Neem contact met ons op.

Het prijzen arsenaal van het NK JO14 bij BSC in Roosendaal.