JO11 ELITE NK TITEL GAAT NAAR ALPHENSE BOYS

deelgenomen, en wenst u de gewonnen prestige schaal of een VTT beker (klein of groot formaat) in meervoud na te bestellen ter herinnering aan de prestatie en deelname van uw team? dat kan via https://voetbaltalententoernooi.nl/vtt-shop/

uw nieuwe jeugdteam(s) van 2022-2023 aanmelden voor de nieuwe districtskampioenschappen? Dat kan nu via www.nkjeugdvoetbal.nl.

DE LIER – Het Nederlands kampioenschap voor JO11 Elite pupillen bij gastheer LYRA is na een spannende ontknoping gewonnen door ALPHENSE BOYS. De kersverse Nederlands Kampioen nam de keramieken VTT wisselbeker en de gouden medailles mee naar huis.

Het vice-kampioenschap (de tweede plaats) ging naar EINDHOVEN. Het team nam de welverdiende zilveren medailles in ontvangst.

De bronzen medailles en derde podium plaats van het NK gingen naar (het tweede team van) ALPHENSE BOYS.

CATEGORIE WINNAAR II, III EN IV

Ook in de categorieen waarin alle nummers 2, 3 en 4 uit de poule fase in de ochtend hun finale-wedstrijden speelden kenden nieuwe Nederlands Kampioenen. In Categorie II werd die titel binnengehaald door HEERENVEEN.

LYRA wist die landelijke titel binnen te halen in de Categorie III.

De laatste hoofdprijs – Nederland sportiviteitskampioen – werd uitgereikt aan WIELDRECHT.

Gastclub worden voor het Voetbal Talenten Toernooi? Neem contact met ons op.

Halverwege het NK JO11 Elite in De Lier bij gasther Lyra: De finale-wedstrijden zijn bepaald in de 3 categorieen van het NK JO11 Elite.