VOORWAARTS TWELLO PAKT MET JO9 HET NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP

STEENWIJK – Het Nederlands kampioenschap voor JO9 pupillen bij gastheer D’ OLDE VESTE’54 is na een spannende ontknoping gewonnen door VOORWAARTS TWELLO. De kersverse Nederlands Kampioen nam de keramieken VTT wisselbeker en de gouden medailles mee naar huis.

Het vice-kampioenschap (de tweede plaats) ging naar ALPHENSE BOYS. Het team nam de welverdiende zilveren medailles in ontvangst.

De bronzen medailles en derde podium plaats van het NK gingen naar DSO.

Moment tijdens de openingsceremonie met Wilhelmus op 1 van de eerste Nederlands Kampioenschappen deze maand: Het NK JO11 Elite in Sprang-Capelle bij SV Capelle.

CATEGORIE WINNAAR II, III EN IV

Ook in de categorieen waarin alle nummers 2, 3 en 4 uit de poule fase in de ochtend hun finale-wedstrijden speelden kenden nieuwe Nederlands Kampioenen. In Categorie II werd die titel binnengehaald door OJC ROSMALEN .

REIGER BOYS wist die landelijke titel binnen te halen in de Categorie III.

Van alle nummers 4 uit de poule fase wist D’OLDE VESTE’54 de dag tot een onvergetelijke te maken door Nederlands Kampioen van Categorie IV te worden.

De laatste hoofdprijs – Nederland sportiviteitskampioen – werd uitgereikt aan SOCCER BOYS.

_______

  • Gastclub worden voor het Voetbal Talenten Toernooi? Neem contact met ons op.
  • deelgenomen, en wenst u de gewonnen prestige schaal of een VTT beker (klein of groot formaat) in meervoud na te bestellen ter herinnering aan de prestatie en deelname van uw team? dat kan via de VTT Shop.
  • uw nieuwe jeugdteam(s) van 2023-2024 aanmelden voor de nieuwe districtskampioenschappen in ons 20-jarig jubileum seizoen? Dat kan nu via www.nkjeugdvoetbal.nl!