JO13 GENERAAL NK GAAT NAAR WIPPOLDER

HUISSEN – Het Nederlands kampioenschap voor JO13 Generaal pupillen bij gastheer JONGE KRACHT is na een spannende ontknoping gewonnen door WIPPOLDER. De kersverse Nederlands Kampioen nam de keramieken VTT wisselbeker en de gouden medailles mee naar huis.

Het vice-kampioenschap (de tweede plaats) ging naar WATERWIJK. Het team nam de welverdiende zilveren medailles in ontvangst.

De bronzen medailles en derde podium plaats van het NK gingen naar ZWART WIT’63.

Moment tijdens de openingsceremonie met Wilhelmus op 1 van de eerste Nederlands Kampioenschappen deze maand: Het NK JO11 Elite in Sprang-Capelle bij SV Capelle.

CATEGORIE WINNAAR II EN III

Ook in de categorieen waarin alle nummers 2, 3 en 4 uit de poule fase in de ochtend hun finale-wedstrijden speelden kenden nieuwe Nederlands Kampioenen. In Categorie II werd die titel binnengehaald door OLIVEO .

OJC ROSMALEN wist die landelijke titel binnen te halen in de Categorie III.

De laatste hoofdprijs – Nederland sportiviteitskampioen – werd uitgereikt aan DRECHTSTREEK.

_______

  • Gastclub worden voor het Voetbal Talenten Toernooi? Neem contact met ons op.
  • deelgenomen, en wenst u de gewonnen prestige schaal of een VTT beker (klein of groot formaat) in meervoud na te bestellen ter herinnering aan de prestatie en deelname van uw team? dat kan via de VTT Shop.
  • uw nieuwe jeugdteam(s) van 2023-2024 aanmelden voor de nieuwe districtskampioenschappen in ons 20-jarig jubileum seizoen? Dat kan nu via www.nkjeugdvoetbal.nl!