OVERBOS ZEGEVIERT OP NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP JO11 GENERAAL

deelgenomen, en wenst u de gewonnen prestige schaal of een VTT beker (klein of groot formaat) in meervoud na te bestellen ter herinnering aan de prestatie en deelname van uw team? dat kan via https://voetbaltalententoernooi.nl/vtt-shop/

uw nieuwe jeugdteam(s) van 2022-2023 aanmelden voor de nieuwe districtskampioenschappen? Dat kan nu via www.nkjeugdvoetbal.nl.

HOOFDDORP- Het Nederlands kampioenschap voor JO11 Generaal pupillen bij gastheer SV OVERBOS is na een spannende ontknoping gewonnen door OVERBOS. De kersverse Nederlands Kampioen nam de keramieken VTT wisselbeker en de gouden medailles mee naar huis.

Het vice-kampioenschap (de tweede plaats) ging naar ALPHENSE BOYS. Het team nam de welverdiende zilveren medailles in ontvangst.

De bronzen medailles en derde podium plaats van het NK gingen naar BOLSWARD.

CATEGORIE WINNAAR II, III EN IV

Ook in de categorieen waarin alle nummers 2, 3 en 4 uit de poule fase in de ochtend hun finale-wedstrijden speelden kenden nieuwe Nederlands Kampioenen. In Categorie II werd die titel binnengehaald door WILHELMUS.

SITTARD wist die landelijke titel binnen te halen in de Categorie III.

Van alle nummers 4 uit de poule fase wist HEERENVEEN de dag tot een onvergetelijke te maken door Nederlands Kampioen van Categorie IV te worden.

De laatste hoofdprijs – Nederland sportiviteitskampioen – werd uitgereikt aan BOLSWARD.

Gastclub worden voor het Voetbal Talenten Toernooi? Neem contact met ons op.

Sportiviteitskampioen Bolsward veroverde eveneens de bronzen medailles met de derde plaats in Cat. I!