DATUMS EN LOKATIES NIEUWE DISTRICTSKAMPIOENSCHAPPEN 2022-2023 A.S. 1 JULI ONLINE – INSCHRIJVEN AL MOGELIJK

De lokaties en datums van de districtskampioenschappen (DK’s) voor O8, O9, O10, O11, O12, O13, O14, O15, O16 en O17 (jongens en meiden) komen 1 juli a.s. allemaal online te staan. De DK’s van district Oost staan dat al!

Noord, West I, West II, Zuid I en Zuid II volgen dus komend weekend. Op de DK’s worden de NK tickets voor de NK’s aan het einde van het seizoen verdeeld.

AANMELDEN

Verenigingen kunnen gebruik maken van verenigingspakketten (https://nkjeugdvoetbal.nl/verenigingspakket.html) waarbinnen meerdere teams van de vereniging aan te melden zijn maar het is ook mogelijk om 1 team of bv. 2 teams aan te melden. Aanmelden kan via www.nkjeugdvoetbal.nl.

KERNWAARDEN

Het Voetbal Talenten Toernooi, dat komend seizoen 19 jaar bestaat en dus toewerkt naar het 20-jarig jubileum – draagt de kernwaarden sportiviteit, teamgeest en gezonde voeding een warm hart toe. Zo opent het de toernooien standaard met een openingsceremonie met Wilhelmus en wordt het toernooi afgesloten met een gezamenlijke eindceremonie. De kantines van de Voetbal Talenten Toernooi gastclubs krijgen ondersteuning in hun pogingen het assortiment voor de actieve kinderen gezonder te maken zodat zij zo goed mogelijke brandstof tot zich nemen tussen de wedstrijden door.

Het Voetbal Talenten Toernooi is inmiddels een vaste seizoens-hoofdprijs geworden in het jeugdvoetbal seizoen waarbij juist de brede voetbaljeugd wordt benaderd. Het Voetbal Talenten Toernooi staat voor de talenten van alle jeugdvoetballers: Elk talent – van de minst sterke tot de sterkste schakel in een team – zal zich beter kunnen ontwikkelen naarmate er meer sportiviteit en teamgeest om de speler heen is en hoe beter de aangeboden voeding tijdens zijn of haar sporten is. Het concept van DK’s en NK’s is een middel om deze kernwaarden via veel spel-plezier en beleving uit te stralen in een toernooi-concept dat uitgaat van een optimaal speel en rust schema voor spelers en begeleiding.