KOEDIJK VEROVERT NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP JO12

let op:
  1. aanmelden voor de districtskampioenschappen van 2019-2020 is nu mogelijk via www.nkjeugdvoetbal.nl
  2. wilt u de schaal welke uw team op het NK ontving nabestellen in meervoud dan is dat mogelijk via de VTT shop.

KOEDIJK is Nederlands Kampioen geworden op het NK voor JO12 teams afgelopen zaterdag 15 juni in Wageningen bij gastheer SKV.

Het team ontving de gouden medailles, de prestige-schaal en de NK wisselbeker aan het einde van een lange en spannende toernooi-dag. Een dag waarop alle finalisten die zich via de districtskampioenschappen of een wildcard hadden geplaatst elk een voor hun zelf zo’n goed mogelijk resultaat probeerden te halen.

Dat lukte VVIJ ook goed: Het team kreeg de zilveren medailles omgehangen en werd vice-kampioen op dit NK. Ook Be Quick behaalde een podium plaats en nam de bronzen medailles mee naar huis met de derde plaats op het Nederlands Kampioenschap.

MEERDERE KAMPIOENEN

Niet alleen in Categorie I werd er in de middag om het Nederlands Kampioenschap gestreden. Er was ook succes in Categorie II, III en IV waarin teams speelden om de titel. Nederlands Kampioen in de categorie II werd knap Woenselse Boys. En in de categorie III liet KGB zich tot Nederlands Kampioen bekronen. De titel van categorie IV werd binnengehaald door DIA.

Een respectabele hoofdprijs blijft het sportiviteitskampioenschap op het toernooi dat sportiviteit en teamgeest zo hoog in het vaandel heeft staan. Het Voetbal Talenten Toernooi gaf deze bijzondere prijs aan CVVO dat het meeste aantal sportiviteitspunten wist te behalen.

Openingsceremonie NK JO12