DE NIEUWE TOERNOOIEN VAN DISTRICT ZUID 1 18/19: MAAK KENNIS MET DISTRICTSMANAGER MARCEL MANS

Alle districtskampioenschappen (DK’s) in district Zuid I, van het nieuwe seizoen 2018-2019, zijn inmiddels ingepland: Inschrijvingen lopen en naast het opgeven van 1 of enkele teams is er nu ook het Verenigingspakket waarbij meerdere teams ineens zijn aan te melden voor een zeer aantrekkelijk deelnamevergoeding tarief per team. In dit aankomende 15-jarig jubileum seizoen van het welbekende VTT zijn de tarieven sterk gedaald en is het VTT beschikbaar voor al deze leeftijdscategorien –> JO8, JO9, JO10, JO11, JO12, JO13, JO14, JO15, JO17, MO11, MO13, MO15 en MO17! Voor alle categorieen zijn er op de DK’s veel NK tickets te winnen voor aan het einde van het seizoen.

Sinds vorig seizoen bestaat de organisatie van het landelijke Voetbal Talenten Toernooi uit districtsmanagers en een landelijk team om het Voetbal Talenten Toernooi zo goed mogelijk te blijven ontwikkelen: In elk van de 6 KNVB districten (Het VTT is overigens een geheel onafhankelijke organisatie zonder commerciele partners) is een manager actief die het Voetbal Talenten Toernooi binnen dat district in goede banen leidt. Voor Zuid I is dat Marcel Mans.

Maak kennis met:

Nu nog actief als wedstrijdsecretaris en trainer bij Delta Sports in Houten richt Marcel zich komend seizoen vol op het VTT. Zelf heeft hij altijd gevoetbald in de jeugd van Wilhelmina’26. Momenteel voetbalt hij nog steeds bij RKVSC in een vriendenteam.

Voetbalwedstrijden bezoeken, in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk of Engeland – of gewoon bij het amateurvoetbal van Nederland – doet hij graag.

Zijn favoriete club in het Nederlandse voetbal is RKC Waalwijk waar hij al sinds 1998 een seizoenkaart van heeft. “Supporter ben en blijf je in goede en slechte tijden” aldus Marcel. Een bijzonder voetbal moment als supporter was voor hem het kampioenschap van RKC Waalwijk in de Jupiler League in 2011.

Onder Marcel’s leiding is het Voetbal Talenten Toernooi afgelopen seizoen beter bekend geworden in het district en staan inmiddels vrijwel alle DK’s voor 2018-2019 gepland!

Marcel Mans geheel rechts op de voorste rij als supporter van Oranje!

Ook namens Zuid I komen er de komende tijd in het land bij de NK’s van het huidige seizoen nog veel teams uit Zuid I in actie.

Meedoen met het Voetbal Talenten Toernooi in 2018-2019? Meld je team(s) nu aan via www.nkjeugdvoetbal.nl!

Een email aan Marcel schrijven? Klik hier voor zijn emailadres!