DE NIEUWE TOERNOOIEN VAN DISTRICT OOST 18/19: MAAK KENNIS MET DISTRICTSMANAGER JEROEN NEUHAUS

Alle districtskampioenschappen (DK’s) in district Oost, van het nieuwe seizoen 2018-2019, zijn inmiddels ingepland: Inschrijvingen lopen en naast het opgeven van 1 of enkele teams is er nu ook het Verenigingspakket waarbij meerdere teams ineens zijn aan te melden voor een zeer aantrekkelijk deelnamevergoeding tarief per team. In dit aankomende 15-jarig jubileum seizoen van het welbekende VTT zijn de tarieven sterk gedaald en is het VTT beschikbaar voor al deze leeftijdscategorien –> JO8, JO9, JO10, JO11, JO12, JO13, JO14, JO15, JO17, MO11, MO13, MO15 en MO17! Voor alle categorieen zijn er op de DK’s veel NK tickets te winnen voor aan het einde van het seizoen.

Sinds vorig seizoen bestaat de organisatie van het landelijke Voetbal Talenten Toernooi uit districtsmanagers en een landelijk team om het Voetbal Talenten Toernooi zo goed mogelijk te blijven ontwikkelen: In elk van de 6 KNVB districten (Het VTT is overigens een geheel onafhankelijke organisatie zonder commerciele partners) is een manager actief die het Voetbal Talenten Toernooi binnen dat district in goede banen leidt. Voor Oost is dat Jeroen Neuhaus.

Maak kennis met:

Jeroen Neuhaus is een voetballiefhebber en coached zijn eigen JO19 team bij Jonge Kracht. Een geboren Arnhemmer, is hij supporter van Vitesse. Zelf voetballen deed hij altijd bij SML, waarvan maar liefst 16 jaar in het eerste elftal! Ook bij KSC was hij nog eens 5 jaar speler van het vlaggenschip. Trots is hij op zijn zoon die bij de JO15 voetbalt van De Graafschap

Jeroen was al eens toernooi manager bij het Voetbal Talenten Toernooi, waarna hij onlangs als manager van district Oost een goed seizoen draaide: Veel teams van dit district spelen de komende tijd NK’s van het huidige seizoen. Op het eerste NK van dit seizoen, die van de JO9, wist Zwart Wit’63 namens Oost knap Vice-Nederlands Kampioen te worden van in totaal 32 teams!

Meedoen met het Voetbal Talenten Toernooi in 2018-2019? Meld je team(s) nu aan via www.nkjeugdvoetbal.nl!

Een email aan Jeroen schrijven? Klik hier voor zijn emailadres!