DE NIEUWE TOERNOOIEN VAN DISTRICT ZUID 2 18/19: MAAK KENNIS MET DISTRICTSMANAGER ARNO KUIJPERS

Alle districtskampioenschappen (DK’s) in district Zuid II, van het nieuwe seizoen 2018-2019, zijn inmiddels ingepland: Inschrijvingen lopen en naast het opgeven van 1 of enkele teams is er nu ook het Verenigingspakket waarbij meerdere teams ineens zijn aan te melden voor een zeer aantrekkelijk deelnamevergoeding tarief per team. In dit aankomende 15-jarig jubileum seizoen van het welbekende VTT zijn de tarieven sterk gedaald en is het VTT beschikbaar voor al deze leeftijdscategorien –> JO8, JO9, JO10, JO11, JO12, JO13, JO14, JO15, JO17, MO11, MO13, MO15 en MO17! Voor alle categorieen zijn er op de DK’s veel NK tickets te winnen voor aan het einde van het seizoen.

Sinds vorig seizoen bestaat de organisatie van het landelijke Voetbal Talenten Toernooi uit districtsmanagers en een landelijk team om het Voetbal Talenten Toernooi zo goed mogelijk te blijven ontwikkelen: In elk van de 6 KNVB districten (Het VTT is overigens een geheel onafhankelijke organisatie zonder commerciele partners) is een manager actief die het Voetbal Talenten Toernooi binnen dat district in goede banen leidt. Voor Zuid II is dat Arno Kuijpers.

Maak kennis met:

Arno Kuijpers is bij v.v. Bruheze uit Helmond lid van de Toernooicommissie, als co√∂rdinator van de JO11/JO9/mini’s, als leider van de JO11-1. Hij mag ook zelf graag nog actief op het veld staan en doet dat als speler van het 2e elftal.

Arno is reeds 20 jaar seizoenkaarthouder bij PSV, waar hij ook samen met zijn kinderen vaak is te vinden.
Sinds vorig seizoen bouwt Arno Kuijpers voort aan de ontwikkeling van het Voetbal Talenten Toernooi in district Zuid II, en dat heeft reeds veel mooie toernooien opgeleverd.
Ook namens Zuid II komen er de komende tijd in het land bij de NK’s van het huidige seizoen veel teams uit Zuid II in actie.

Meedoen met het Voetbal Talenten Toernooi in 2018-2019? Meld je team(s) nu aan via www.nkjeugdvoetbal.nl!

Een email aan Arno schrijven? Klik hier voor zijn emailadres!