AANMELDEN VOOR THUIS NK NU KOSTELOOS VOOR ALLE TEAMS (O8 t/m O17)

Naast de finalisten met een NK ticket voor 1 van de NK’s van 30 mei t/m eind juni (die niet doorgaan als toernooi i.v.m. corona) kunnen kosteloos deelnemen maar alle andere teams kunnen zich nu ook inschrijven voor het Thuis NK: Een spel met vragen, raadsels en en makkelijke doe-opdrachten voor (een deel van) het team. Met het Thuis NK speel je deze zomer toch nog een ’toernooi’ en kun je Nederlands Kampioen Thuis NK worden.

Aanmelden kan via www.nkjeugdvoetbal.nl en is kosteloos. Je ontvangt bij aanmelding snel een bevestiging en het Thuis NK wordt in juni gehouden. Meer info over de vragen, raadsels en doe-opdrachten volgen begin eind mei/begin juni. Aanmelden kan tot begin juni.

Ben je een team met een NK ticket? Als je het formulier invult voor ‘NK Ticket houders‘ kun je aangeven of je wilt deelnemen aan het Thuis NK en of en hoe je de vergoeding wilt gebruiken voor 2020-2021. Alle NK finalisten die aan het Thuis NK deelnemen kunnen daarbij ook gewoon blijven strijden om het Nederland Kampioenschap van hun categorie: Die titel wordt dus gewoon vergeven in het sezoen 2019-2020 maar dus op alternatieve wijze.