THUIS NK A.S. ZATERDAG 27 JUNI: WIE WORDT ALSNOG NEDERLANDS KAMPIOEN 19-20?

1703

Het THUIS NK voor alle NK finalisten die dit seizoen geen NK konden voetballen vanwege de corona pandemie wordt gehouden op za. 27 JUNI (voor alle leeftijdscategorieen). Team hoeven niet te verzamelen en voor deelname is het nodig dat het team stond geregistreerd als NK deelnemer.

Voor de begeleiding van de teams zullen er vragen verschijnen om 13.00 uur (a.s. zaterdag 27 juni) en voor het team (minimaal 5 teamleden) een foto-opdracht! De deadline voor inleveren is 20.00 uur. Doet jouw team mee dan maakt het alsnog kans om Nederlands Kampioen 2019-2020 te worden: Het bizarre seizoen dat geen einde kende. Nu toch nog wel een beetje met het Thuis NK!

Voor 20.00 uur zaterdag dienen de foto en antwoorden binnen te zijn en de snelheid waarmee de antwoorden op de vragen binnen zijn weegt mee bij het bepalen van het kampioenschap, maar is niet bepalend. De vragen mogen door de begeleiding worden beantwoord. Belangrijk is ook de foto. Op zatermiddag 13.00 maken wij bekend welke opdracht er bij de foto zit. Daar is snelheid helemaal geen factor en geldt de deadline van 20.00 uur. Er dienen minimaal 5 teamleden op te staan volgens de nader te bepalen foto-opdracht (ook vanaf 13.00 uur bekend).

De Nederlands Kampioen wordt per categorie gekozen op basis van een afweging tussen de foto en antwoorden op de vragen. Er geldt dus geen punten systeem. Let op: de vragen mogen door de begeleiding beantwoord worden.

Meedoen aan het Thuis NK? Registreer je team via het formulier en/of kom 27 juni gewoon in actie. Om 13.00 uur worden de vragen en de foto-opdracht bekend gemaakt op www.voetbaltalententoernooi.nl en www.nkjeugdvoetbal.nl

Alle teams alvast heel veel succes!