SDZ MO11 PAKT EERSTE NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP IN BIZAR SEIZOEN ’20-’21

  1. aanmelden voor de districtskampioenschappen van 2021-2022 is nu mogelijk via www.nkjeugdvoetbal.nl
  2. wilt u de schaal welke uw team op het NK ontving nabestellen in meervoud dan is dat mogelijk via de VTT shop.
SDZ is Nederlands Kampioen geworden op het NK voor MO11 teams afgelopen zondag 13 juni in Amsterdam bij gastheer Kadoelen.

Het team ontving de gouden medailles, de prestige-schaal en de NK wisselbeker aan het einde van een lange en spannende toernooi-dag.

Dat lukte Kadoelen ook goed: Het team kreeg de zilveren medailles omgehangen en werd vice-kampioen op dit NK. Ook Lisse behaalde een podium plaats en nam de bronzen medailles mee naar huis met de derde plaats op het Nederlands Kampioenschap.

MEERDERE KAMPIOENEN

Niet alleen in Categorie I werd er in de middag om het Nederlands Kampioenschap gestreden. Er was ook succes in Categorie II, III en IV waarin teams speelden om de titel. Nederlands Kampioen in de categorie II werd knap BWO. En in de categorie III liet Bergeijk zich tot Nederlands Kampioen bekronen. De titel van categorie IV werd binnengehaald door VOC.

Een respectabele hoofdprijs blijft het sportiviteitskampioenschap op het toernooi dat sportiviteit en teamgeest zo hoog in het vaandel heeft staan. Het Voetbal Talenten Toernooi gaf deze bijzondere prijs aan Bergeijk dat het meeste aantal sportiviteitspunten wist te behalen.