CORONA REGELS NK’S BEKEND

update 19 juni: door de versoepelingen is het weer mogelijk ouders mee te laten komen als publiek bij het NK- mits men zich aan de geldende corona-regels houd en het gezond verstand toepast.

Na het geweldige nieuws dat alle NK’s kunnen doorgaan, en er dan toch nog om een hoofdprijs kan worden gestreden in het jeugdvoetbal seizoen 2020-2021, is het goed om alle regels voor deze NK’s nog eens op een rijtje te zetten. Want helemaal zoals vanouds is het nog niet.

Het Voetbal Talenten Toernooi wil de NK’s op een verantwoordelijke manier organiseren om te voldoen aan de nog steeds geldende corona maatregelen en iedereen een veilig gevoel te geven.

  1. De NK’s zullen zonder openingsceremonie en eindceremonie worden georganiseerd.
  2. Teams worden gevraagd zich minimaal 45 minuten voor aanvang van hun eerste NK Voetbal Talenten Toernooi wedstrijd te melden bij het wedstrijdbureau.
  3. Alleen begeleiding van een team mag naast de spelers zelf aanwezig zijn op het NK. Onder begeleiding worden ook bestuurders van auto’s verstaan. Ouders die geen functie hebben voor het team en geen auto besturen zijn helaas niet toegestaan als publiek. De richtlijn is zodoende 1 volwassene per 4 kinderen.
  4. De gastclubs van de verschillende NK’s hanteren elk hun eigen regels voor hun kantine die wel open zijn. Deze zullen voor of tijdens het NK worden gecommuniceerd met de teams.
  5. Na afloop van de laatste finale-wedstrijden mag de begeleider en/of aanvoerder van het team de prestige-schaal ophalen dat het team heeft gewonnen. Voor de kampioen, vice-kampioen en nummer 3 geldt dat op dat moment ook de medailles worden overhandigd.

Natuurlijk gelden tijdens het toernooi ook alle normale overheidsmaatregelen. Houd je altijd aan de 1,5 meter afstand. Volgt de looproutes op het complex. Was je handen zoveel als mogelijk (op het hele complex zijn pompjes en materialen beschikbaar om dit te doen). Na afloop van het toernooi dient het complex zo snel mogelijk verlaten te worden.

Een gastclub kan nog aanvullende maatregelen hebben die ter plaatse zullen worden gecommuniceerd. Het is belangrijk deze te respecteren.

Het Voetbal Talenten Toernooi wenst alle deelnemers heel veel plezier en succes!

Uw nieuwe teams aanmelden voor de DK’s van het nieuwe seizoen 2021-2022? Dat kan via www.nkjeugdvoetbal.nl. Dan zullen de NK tickets weer verdeeld worden via de districtskampioenschappen!