OOST JO8 DK GEWONNEN DOOR GENEMUIDEN

Deelgenomen, en wenst u de gewonnen prestige schaal of een VTT beker (klein of groot formaat) in meervoud na te bestellen ter herinnering aan de prestatie en deelname van uw team? Dat kan via https://voetbaltalententoernooi.nl/vtt-shop/

HUISSEN – Het Districtskampioenschap Oost voor JO8 pupillen bij gastheer Jonge Kracht is gewonnen door GENEMUIDEN. De kersverse Districtskampioen van Oost nam de keramieken VTT wisselbeker en de gouden medailles mee naar huis. Plus natuurlijk een NK ticket namens district Oost voor het NK aan het einde van het seizoen.

Het vice-kampioenschap (de tweede plaats) ging naar SPERO. Het team nam de welverdiende zilveren medailles in ontvangst en eveneens een felbegeerd NK Ticket.

De bronzen medailles en derde podium plaats van het DK gingen naar BLAUW GEEL’55. Ook daar kan men het binnenhalen van een NK ticket vieren,

CATEGORIE WINNAAR II

Ook in de categorieen waarin alle nummers 3 en 4 uit de poule fase in de ochtend hun finale-wedstrijden speelden kende een kampioen. In Categorie II werd die titel binnengehaald door OSC. Daarmee haalde het ook het laatst beschikbare NK ticket binnen.

De laatste hoofdprijs – sportiviteitskampioen – werd uitgereikt aan BLAUW GEEL’55.

Gastclub worden voor het Voetbal Talenten Toernooi? Neem contact met ons op.