NK ME IN HOLTEN: UITSLAGEN EN VERSLAG

de entree van sportpark Meermanskamp van gastheer v.v. Holten

uitslagen NK ME Pupillen

Op het groene, gezellige sportpark van VV Holten heerste tijdens het allereerste NK voor ME pupillen een bijzondere, prettige sfeer. Het vormde 1 van de randvoorwaarden voor de spannende wedstrijden, zo nu en dan op erg hoog niveau, van de belangrijke meiden E pupillen categorie voor het meiden voetbal in Nederland.

De nieuwe Nederlands Kampioen die is: ALLIANCE’22. Een fantastische prestatie voor de vereniging uit Haarlem.

1 van de deelnemers, Bergeijk, komt aan in de PSV spelersbus

Ervaren en jonge scheidsrechters met elkaar, enthousiaste kantine medewerkers in de prachtige nieuwe kantine die een fraai assortiment binnen de regels van de Gezonde Voetbalkantine neerzetten: Onder leiding van toernooi leider Harald Tuitert van V.V. Holten werd het Nederlandse jeugdvoetbal in Holten voorzien van een heerlijke voetbaldag dat een primeur voor de meiden E pupillen categorie in Nederland betekende: Het eerst NK voor deze jonge meiden talenten.

De 16 teams waren verdeeld over 4 poules en dat leverde na de poule-fase van de ochtend vier nummers 1, vier nummers 2, vier nummers 3 en vier nummers 4 op, die elk in de middag vanaf de halve finales hun eigen NK beleefden om respectievelijk het NK Categorie I (officieel), Categorie II, Categorie III en Categorie IV. Alle 16 teams streden gedurende alle wedstrijden om het NK Sportiviteitskampioenschap:

Categorie I:

Vice-kampioen Always Forward trok tijdens de alles beslissende penalty serie na een 0-0 stand in reguliere speeltijd van de finale om het Nederlands Kampioenschap aan het kortste eind. Het wilde niet deze keer, terwijl de penalty serie in de halve finale nog werd gewonnen van V.V. Schagen. De meiden van Alliance’22 toonden zich het scherpt, of misschien gewoon wel het gelukkigst, door snel toe te slaan in de penaltyserie en de hoofdprijs binnen te halen. De finale om de bronzen derde plaats werd door Kwiek’78 met 2-0 gewonnen van nummer 4, Schagen.

de nk wisselbeker
Nederlands Kampioen Alliance'22 ME1 uit Haarlem
Nederlands Kampioen Alliance’22 ME1 uit Haarlem
vreugde na de beslissende penalty in de finale

Categorie II:

SC ’t Gooi toonde aan ook in Categorie I te hebben kunnen spelen door het NK van categorie II te winnen. Vice-kampioen werd hier Gorecht, dat SO Soest (3de) en Volendam (4de) van alle nummers 2 uit de poule fase achter zich liet.

Categorie III:

De strijd om het kampioenschap tussen de nummers 3 uit de poules werd beslist door Tollebeek en Be Quick Dokkum, waarbij de Tollebekers aan het langste eind trokken en het kampioenschap veroverden. Be Quick Dokkum werd vice-kampioen. De derde plaats werd behaald door Bergeijk dat Irnsum op plaats 4 wist te houden.

Categorie IV:

De 4 teams die het het meest zwaar in de poule-fase hadden streden met elkaar om het kampioenschap van categorie IV. SV Zwolle kon de bronzen plaats 3 bemachtigen en Holten nam het vice-kampioenschap in. Nederlands Kampioen in de categorie IV werd Witkampers uit Laren. FC Driebergen werd vierde en sloot daarmee de ranglijst van de 16 fraai voor het NK gekwalificeerde teams af.

Het sportiviteitskampioenschap werd uiteindelijke een sportieve strijd tussen Gorecht (46), Always Forward (46), Driebergen en Be Quick Dokkum. Be Quick Dokkum behaalde indrukwekkend genoeg net als Driebergen 48 punten maar eindigde hoger in het reguliere eindklassement en werd daardoor NK Sportiviteitskampioen.

het volledige prijzen arsenaal van het NK Jeugdvoetbal (Voetbal Talenten Toernooi)

Uw nieuwe team kunt u voor het nieuwe seizoen hier inschrijven voor de districtskampioenschappen (DK’s) in het nieuwe seizoen van het NK Jeugdvoetbal

Uw prestige-schalen kunt u in veelvoud voor uw team hier nabestellen (9,99 per stuk).

Tevreden over het NK Jeugdvoetbal? U kunt ons het beste helpen door de DK’s goed te promoten binnen uw vereniging. Ze zijn er voor F, E, D, C en MB teams, jongens en meiden!

Het NK Jeugdvoetbal wenst uw team en vereniging een heerlijke zomer toe en veel sportiviteit en succes in de laatste fase van het voetbalseizoen.