NK C IN HEILOO: UITSLAGEN EN VERSLAG

Uitslagen NK C Junioren

Alle districten van het land waren vertegenwoordigd door de in totaal 16 finalisten die zich hadden weten te plaatsen voor de eindstrijd voor C junioren, via de districtskampioenschappen of een welverdiende wildcard.

zoals bekend ook bij dit Voetbal Talenten Toernooi het thema van de Gezonde Voetbalkantine (sinds 2004) geïmplementeerd in de kantine

14

De nieuwe Nederlands Kampioen van dit seizoen is: SV Grol uit Grol. De vereniging startte zeer sterk aan het toernooi en wist de glorie-reeks vast te houden tot na het gelijkspel in de finale met een zinderend slot (1-1 waarvan beide doelpunten in de laatste minuten). Grol nam de penalty’s overtuigend goed en wist 1 van Vice-Kampioen en gastheer De Foresters te keren.

SV Grol ontvangt de NK wisselbeker voor C junioren

De 16 teams waren verdeeld over 4 poules en dat leverde na de poule-fase van de ochtend vier nummers 1, vier nummers 2, vier nummers 3 en vier nummers 4 op. Elk beleefden hun eigen NK in de middag vanaf de halve finales, om respectievelijk het NK Categorie I (officieel), Categorie II, Categorie III en Categorie IV. Alle 16 teams streden gedurende alle wedstrijden om het NK Sportiviteitskampioenschap:

Categorie I:

SV Grol wist de titel uiteindelijk binnen te halen na een 1-1 gelijkspel tegen de sterk presterende vice-kampioen (nummer 2) De Foresters. De penalty serie bracht SV Grol de finale overwinning. ‘Bronzen’ derde van Nederland werd Valkenswaard dat Winsum (fraai vierde) van zich af hield in de finale om de derde plaats.

de nk wisselbeker
de openbare uitslagen posters trokken veel bekijks

Categorie II:

Walram (2de) haalde de de finale om het Nederlands Kampioenschap Categorie II maar kreeg daarin behoorlijke tegenstand van HVV, dat het kampioenschap binnen haalde. Voorschoten’97 werd derde ten koste van LSC 1890 (4de).

16

ontlading na gewonnen penalties, en toeschouwers daarbij van een ander team
17
de filosofie van de gezonde voetbalkantine, in 2004 opgericht en inmiddels veel bewustzijn in de Nederlands samenleving gecreëerd over betere ‘brandstof’ in de voetbalkantine, of daar een steen aan te hebben bijgedragen dankzij veel moedige gastclubs

Categorie III:

Leovardia werd kampioen in categorie III, het versloeg Wieldrecht (2de) in de finale. Kolping Boys (3de) en AWC (4de) streden om plaats 3, gewonnen door de Alkmaarders.

scheidsrechters coördinator Jan van Leeuwen

Categorie IV:

VV Eijsden trok het kampioenschap in Categorie IV naar zich toe door RKVVO (2de) en Gilze (3de) te verslaan. Gilze deelde de punten met RKVVO.

voor aanvang van een wedstrijd

Nederlands Sportiviteitskampioen werd Voorschoten’97, dat RKVVO (evenveel punten) achter zich liet in dat klassement door hoger te eindigen in het eind-klassement van het NK.

Uw nieuwe team kunt u voor het nieuwe seizoen hier inschrijven voor de districtskampioenschappen (DK’s) in het nieuwe seizoen van het NK Jeugdvoetbal

Uw prestige-schalen kunt u in veelvoud voor uw team hier nabestellen (9,99 per stuk).

Tevreden over het NK Jeugdvoetbal? U kunt ons het beste helpen door de DK’s goed te promoten binnen uw vereniging. Ze zijn er voor F, E, D, C en MB teams, jongens en meiden!

Het NK Jeugdvoetbal wenst uw team en vereniging een heerlijke zomer toe!