MO13 VAN DE MEERN NEEM LANDELIJKE BEKER MEE NAAR HUIS

BERGEN OP ZOOM – Het Nederlands kampioenschap voor MO13 pupillen bij gastheer MOC’17 is na een spannende ontknoping gewonnen door DE MEERN. De kersverse Nederlands Kampioen nam de keramieken VTT wisselbeker en de gouden medailles mee naar huis.

Het vice-kampioenschap (de tweede plaats) ging naar DSVP. Het team nam de welverdiende zilveren medailles in ontvangst.

De bronzen medailles en derde podium plaats van het NK gingen naar RKHVV.

Moment tijdens de openingsceremonie met Wilhelmus op 1 van de Nederlands Kampioenschappen deze maand: Het NK JO14 in Genemuiden bij SC Genemuiden.

CATEGORIE WINNAAR II, III EN IV

Ook in de categorieen waarin alle nummers 2, 3 en 4 uit de poule fase in de ochtend hun finale-wedstrijden speelden kenden nieuwe Nederlands Kampioenen. In Categorie II werd die titel binnengehaald door DSO.

GRAAF WILLEM II/VAC wist die landelijke titel binnen te halen in de Categorie III.

Van alle nummers 4 uit de poule fase wist MOC’17 de dag tot een onvergetelijke te maken door Nederlands Kampioen van Categorie IV te worden.

De laatste hoofdprijs – Nederland sportiviteitskampioen – werd uitgereikt aan RKSVN.

_______

  • Gastclub worden voor het Voetbal Talenten Toernooi? Neem contact met ons op.
  • deelgenomen, en wenst u de gewonnen prestige schaal of een VTT beker (klein of groot formaat) in meervoud na te bestellen ter herinnering aan de prestatie en deelname van uw team? dat kan via de VTT Shop.
  • uw nieuwe jeugdteam(s) van 2023-2024 aanmelden voor de nieuwe districtskampioenschappen in ons 20-jarig jubileum seizoen? Dat kan nu via www.nkjeugdvoetbal.nl!