JO9: OVERZICHT NIEUWE DISTRICTSKAMPIOENSCHAPPEN ’17-’18 (NIEUWE JO9 TEAMS 6X6)

Meedoen met de nieuwe JO9 (6×6!) aan het Voetbal Talenten Toernooi komend seizoen? De districtskampioenschappen (DK’s) van het populaire ‘open’ NK zijn in alle 6 Voetbal/KNVB districten ingepland en alle JO9 teams zijn welkom om zich aan te melden als deelnemer.

Ook voor de nieuwe JO10 teams zijn er nieuwe districtskampioenschappen:

VTT JO10 2017-2018

Het Voetbal Talenten Toernooi: In de ochtend spelen alle teams na de openingsceremonie (met Wilhelmus!) 3 poule-wedstrijden waarna elk team in zijn eigen categorie altijd 2 spannende en leerzame finale-wedstrijden speelt. Het Voetbal Talenten Toernooi is met name geschikt om voor het eerst met het team je goed voor te bereiden op het nieuwe seizoen met wie weet een NK ticket op zak straks voor aan het einde van het seizoen!

De meeste DK’s zijn eind augustus / begin september. Het NK – waarvoor het team zich kan plaatsen tijdens een districtskampioenschap – is aan het einde van het seizoen.

Dit seizoen spelen de JO9 teams op het DK voor het eerst in het 6×6 spelsysteem op een kwart finale, net zoals in de competitie dit zal gaan gebeuren.

Dit zijn de data en lokaties van alle 6 districten in PDF: VTT JO9 2017-2018

Met meerdere teams van je vereniging deelnemen? Check de kortingen!