JO10 VAN VVC NEEMT NK BOKAAL MEE NAAR NIEUW-VENNEP

ENGELEN – Het Nederlands kampioenschap voor JO10 pupillen bij gastheer FC ENGELEN is na een spannende ontknoping gewonnen door VVC. De kersverse Nederlands Kampioen nam de keramieken VTT wisselbeker en de gouden medailles mee naar huis.

Het vice-kampioenschap (de tweede plaats) ging naar AS’80. Het team nam de welverdiende zilveren medailles in ontvangst.

De bronzen medailles en derde podium plaats van het NK gingen naar KOLPING BOYS.

Moment tijdens de openingsceremonie met Wilhelmus op 1 van de Nederlands Kampioenschappen deze maand: Het NK JO14 in Genemuiden bij SC Genemuiden.

CATEGORIE WINNAAR II, III EN IV

Ook in de categorieen waarin alle nummers 2, 3 en 4 uit de poule fase in de ochtend hun finale-wedstrijden speelden kenden nieuwe Nederlands Kampioenen. In Categorie II werd die titel binnengehaald door DESTO.

VELO wist die landelijke titel binnen te halen in de Categorie III.

Van alle nummers 4 uit de poule fase wist MAASTRICHT-WEST de dag tot een onvergetelijke te maken door Nederlands Kampioen van Categorie IV te worden.

De laatste hoofdprijs – Nederland sportiviteitskampioen – werd uitgereikt aan CANDIA’66.

_______

  • Gastclub worden voor het Voetbal Talenten Toernooi? Neem contact met ons op.
  • deelgenomen, en wenst u de gewonnen prestige schaal of een VTT beker (klein of groot formaat) in meervoud na te bestellen ter herinnering aan de prestatie en deelname van uw team? dat kan via de VTT Shop.
  • uw nieuwe jeugdteam(s) van 2023-2024 aanmelden voor de nieuwe districtskampioenschappen in ons 20-jarig jubileum seizoen? Dat kan nu via www.nkjeugdvoetbal.nl!