DK ZUID I VOOR JO9 TEAMS GEWONNEN DOOR OJC ROSMALEN

ROOSENDAAL – Het Districtskampioenschap ZUID I voor JO9 pupillen bij gastheer BSC is gewonnen door OJC ROSMALEN. De kersverse Districtskampioen van Zuid I nam de keramieken VTT wisselbeker en de gouden medailles mee naar huis. Plus natuurlijk een NK ticket namens district Zuid I voor het NK aan het einde van het seizoen.

Het vice-kampioenschap (de tweede plaats) ging naar BOEIMEER. Het team nam de welverdiende zilveren medailles in ontvangst en eveneens een felbegeerd NK Ticket.

De bronzen medailles en derde podium plaats van het DK gingen naar FC ENGELEN. Ook daar kan men het binnenhalen van een NK ticket vieren.

CATEGORIE WINNAAR II

Ook in de categorieen waarin alle nummers 3 en 4 uit de poule fase in de ochtend hun finale-wedstrijden speelden kende een kampioen. In Categorie II werd die titel binnengehaald door OJC ROSMALEN. Daarmee haalde het ook het laatst beschikbare NK ticket binnen.

Kampioen in categorie III werd ZEELANDIA MIDDELBURG en het kampioenschap van categorie IV werd gewonnen door OJC ROSMALEN.

De laatste hoofdprijs – sportiviteitskampioen – werd uitgereikt aan RPC.

Gastclub worden voor het Voetbal Talenten Toernooi? Neem contact met ons op