DK WEST II JO11 GENERAAL GEWONNEN DOOR ASC

Jouw jeugdteam(s) aanmelden (O8 t/m O20) voor het VTT? Dat kan via www.nkjeugdvoetbal.nl.

PIJNACKER – ASC heeft het DK (districtskampioenschap) JO11 GENERAAL van district West II bij gastheer Oliveo gewonnen. In de finale werd DWO verslagen, dat met die finaleplaats desalniettemin een fraaie tweede plaats behaalde, oftewel het vice-kampioenschap. Beide ploegen ontvingen respectievelijk gouden en zilveren medailles en het recht op een NK ticket voor het NK aan het einde van het seizoen in juni 2024.

De bronzen medailles voor de derde plaats werden uitgereikt aan CAPELLE dat daarmee ook naar het NK toe mag.

CATEGORIE II, III & IV

Ook in Categorie II werd er om het districtskampioenschap gespeeld waarbij 1 NK ticket te verdienen viel. DWO trok deze prijs knap naar zich toe. Kampioen van Categorie III werd OLIVEO en de titel van Categorie IV werd binnengehaald door SOCCER BOYS.

SPORTIVITEITSKAMPIOENSCHAP

Het sportiviteitskampioenschap werd gewonnen door MEERBURG. Het ontvangt daarmee ook recht op een NK ticket.

Het Voetbal Talenten Toernooi bedankt gastheer SC Genemuiden voor de organisatie en samenwerking in dit 20-jarig jubileum seizoen van het Voetbal Talenten Toernooi. Het zijn de gastclubs, vrijwilligers en vele enthousiaste deelnemers in de afgelopen decennia geweest die het Voetbal Talenten Toernooi tot een vaste hoofdprijs in het jeugdvoetbal seizen hebben gemaakt met altijd extra aandacht voor sportiviteit, teamgeest en nadruk op betere voeding in de kantine. Het landelijk team van het Voetbal Talenten Toernooi kijkt uit naar een volgend decennia met veel sportieve toernooien en veel gelukkige en blije kinderen en tieners tijdens het beoefenen van hun prachtige hobby.