DHSC JO12 HAALT NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP BINNEN

deelgenomen, en wenst u de gewonnen prestige schaal of een VTT beker (klein of groot formaat) in meervoud na te bestellen ter herinnering aan de prestatie en deelname van uw team? dat kan via https://voetbaltalententoernooi.nl/vtt-shop/

uw nieuwe jeugdteam(s) van 2022-2023 aanmelden voor de nieuwe districtskampioenschappen? Dat kan nu via www.nkjeugdvoetbal.nl.

WAGENINGEN – Het Nederlands kampioenschap voor JO12 pupillen bij gastheer SKV is na een spannende ontknoping gewonnen door DHSC. De kersverse Nederlands Kampioen nam de keramieken VTT wisselbeker en de gouden medailles mee naar huis.

Het vice-kampioenschap (de tweede plaats) ging naar OLYMPIA GOUDA. Het team nam de welverdiende zilveren medailles in ontvangst.

De bronzen medailles en derde podium plaats van het NK gingen naar ZESTIENHOVEN .

CATEGORIE WINNAAR II, III EN IV

Ook in de categorieen waarin alle nummers 2, 3 en 4 uit de poule fase in de ochtend hun finale-wedstrijden speelden kenden nieuwe Nederlands Kampioenen. In Categorie II werd die titel binnengehaald door ACHILLES.

HOODDORP wist die landelijke titel binnen te halen in de Categorie III.

Van alle nummers 4 uit de poule fase wist RBC de dag tot een onvergetelijke te maken door Nederlands Kampioen van Categorie IV te worden.

De laatste hoofdprijs – Nederland sportiviteitskampioen – werd uitgereikt aan OLYMPIA GOUDA.

Gastclub worden voor het Voetbal Talenten Toernooi? Neem contact met ons op.

De eindceremonie van het NK JO12 op een zonnige zondag – 12 juni 2022.