AFC’34 JO12 HAALT VTT NA 20 JAAR TERUG NAAR ALKMAAR MET LANDELIJKE TITEL

WAGENINGEN – Het Nederlands kampioenschap voor JO12 pupillen bij gastheer SKV is na een spannende ontknoping gewonnen door AFC’34, de verenging waar komend jubileum seizoen 20 jaar geleden het eerste Voetbal Talenten Toernooi werd georganiseerd. De kersverse Nederlands Kampioen nam de keramieken VTT wisselbeker en de gouden medailles mee naar huis.

Het vice-kampioenschap (de tweede plaats) ging naar BERKEL. Het team nam de welverdiende zilveren medailles in ontvangst.

De bronzen medailles en derde podium plaats van het NK gingen naar ALPHENSE BOYS.

Moment tijdens de openingsceremonie met Wilhelmus op 1 van de eerste Nederlands Kampioenschappen deze maand: Het NK JO11 Elite in Sprang-Capelle bij SV Capelle.

CATEGORIE WINNAAR II, III EN IV

Ook in de categorieen waarin alle nummers 2, 3 en 4 uit de poule fase in de ochtend hun finale-wedstrijden speelden kenden nieuwe Nederlands Kampioenen. In Categorie II werd die titel binnengehaald door WILHELMUS .

REUSEL SPORT / COTRANS wist die landelijke titel binnen te halen in de Categorie III.

Van alle nummers 4 uit de poule fase wist DRECHTSTREEK de dag tot een onvergetelijke te maken door Nederlands Kampioen van Categorie IV te worden.

De laatste hoofdprijs – Nederland sportiviteitskampioen – werd uitgereikt aan BOXTEL.

_______

  • Gastclub worden voor het Voetbal Talenten Toernooi? Neem contact met ons op.
  • deelgenomen, en wenst u de gewonnen prestige schaal of een VTT beker (klein of groot formaat) in meervoud na te bestellen ter herinnering aan de prestatie en deelname van uw team? dat kan via de VTT Shop.
  • uw nieuwe jeugdteam(s) van 2023-2024 aanmelden voor de nieuwe districtskampioenschappen in ons 20-jarig jubileum seizoen? Dat kan nu via www.nkjeugdvoetbal.nl!