AANMELDEN DK’S 2019-2020 NU MOGELIJK (NIEUWE TARIEVEN)

INSCHRIJVEN VOOR DE NIEUWE DISTRICTSKAMPIOENSCHAPPEN VAN HET NIEUWE SEIZOEN 2019-2020 ZIJN NU MOGELIJK OP WWW.NKJEUGDVOETBAL.NL.

Met nieuwe tarieven voor de deelnamevergoedingen en sterke kortingen wanneer 2 of meer teams worden ingeschreven binnen de pupillen, junioren of bv. alleen de meiden, wordt ingespeeld op de trend bij het Voetbal Talenten Toernooi om binnen 1 vereniging 2 of meer teams tegelijkertijd aan te melden. Het blijft gewoon mogelijk om 1 team aan te melden.

Het toernooi start met de openingsceremonie waarbij traditioneel het volkslied van Nederland wordt gespeeld aan het einde van de instructie o.l.v. de toernooi-manager. In 2019-2020 worden er mogelijk pilots gehouden waarbij de poule-lotingen niet van te voren worden gedaan maar geintergreerd worden in de openingsceremonie.

Vervolgens spelen alle teams 3 poule-wedstrijden volgens het typische Voetbal Talenten Toernooi schema waarbij men steeds een half uur wel en een half uur niet in actie is.

Vervolgens spelem alle teams in hun eigen categorie in de middag hun halve en hele finale wedstrijden om het kampioenschap van die categorie, met natuurlijk spannende wedstrijden en soms penalty-series die nodig zijn een beslissing te brengen.

Het Voetbal Talenten Toernooi was sinds 2004 initiatiefnemer van het begrip ‘gezonde kantine’ en biedt over het algemeen gezondere ‘brandstof’ aan voor de jeugd tijdens de toernooien in plaats van – of anders naast het reguliere assortiment. Inmiddels zijn tal van initiatieven landelijk van de grond gekomen vanuit politiek en sportverenigingen o.l.v. o.a. de voetbalbond of het voedingscentrum.

Naast spanning in het wedstrijdschema is er ook veel plezier en nuttige ervaring op te doen vanwege het sportieve karakter van het Voetbal Talenten Toernooi. Het toernooi kent zelf een openbaar sportiviteitskampioenschap waarbij per wedstrijd elk team minimaal 10 en maximaal 15 sportiviteitspunten ontvangt. Het team met de meeste punten ontvangt het prestigieuze sportiviteitskampioenschap en de bijbehorende bokaal.

Met name de verschillende categorieen in de middag waarbij elke wedstrijd weer een uitdaging is maken het dat een goede en vlekkeloze uitvoering van het Voetbal Talenten Toernooi schema samen met de organiserende gastheer garant staat voor een heel mooi toernooi.

Met kans op NK tickets tijdens de DK’s (districtskampioenschappen). Deelnemen aan het NK is een droom voor veel jeugdvoetballers en het Voetbal Talenten Toernooi maakt die droom waar, elk seizoen weer voor honderden kinderen die zich met hun team hebben geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap via een NK ticket gewonnen op het DK of misschien via 1 van de beschikbare wildcards die het Voetbal Talenten Toernooi weg kan geven op bv. basis van competitie stand.