’17-’18 TOERNOOIEN IN WEST I NU OOK BEKEND!

Vanaf vandaag staan alle districtskampioenschappen van West I voor het nieuwe seizoen online, en dus is aanmelden vanaf heden mogelijk!

Overzicht toernooien West IVoetbal Talenten Toernooi West I – 17/18

Uw nieuwe teams van het seizoen 2017-2018 zijn uitgenodigd om deel te nemen aan het open Voetbal Talenten Toernooi van district West I: Tijdens dit districtskampioenschap (DK) met o.a. een optimaal wedstrijdschema, extra aandacht voor sportiviteit en gezonde voeding in de kantine en een heuse openingsceremonie met ons Wilhelmus speelt uw team altijd 5 leerzame, leuke en spannende wedstrijden om het VTT districtskampioenschap en meerdere NK tickets voor het NK aan het einde van het seizoen!

AANMELDEN: Aanmelden van uw team(s) verloopt online via deze linkLet op: Het VTT brengt een deelnamevergoeding van 75 euro (O9 t/m O11) of 85 euro (O12 t/m O17) per team in rekening ter dekking van de landelijke organisatorische kosten. De deelnemersplaatsen worden op binnenkomst online aanmelding vergeven.

Zoals u in de PDF ziet worden voor O9 t/m O17, zowel jongens als meiden, DK’s georganiseerd: Deze teams van uw vereniging zijn ook welkom om zich in te schrijven voor het kampioenschap van hun categorie!

Hebt u vragen of opmerkingen dan horen wij graag van u via het contactmenu!

* Voor het nieuwe seizoen 2017-2018 is er een re-organisatie binnen het Voetbal Talenten Toernooi aan de gang! Vanaf nu is in elk voetbal district (Noord, Oost, West I, West II, Zuid I, Zuid II) een districts-manager aangesteld om de toernooien naar een hoger niveau te brengen en de deelnemers en gastclubs nog beter van dienst te zijn.