ZES NEDERLANDS KAMPIOENEN BEKEND NA THUIS NK

Op basis van alle inzendingen op de “Thuis NK Vragen & Foto Opdracht” afgelopen zaterdag 27 juni heeft het Voetbal Talenten Toernooi in 6 categorieen alsnog het Nederlands Kampioenschap toegewezen aan 1 van de NK finalisten van de betreffende categorieen. Alle zes Nederlands Kampioenen hadden alle 10 vragen helemaal goed en de foto voldeed volledig aan de voorwaarden.

Omdat meerdere teams binnen 1 categorie de antwoorden goed hadden en de foto voldeed is in sommige gevallen ook gekeken naar de originaliteit van de foto en/of de snelheid waarmee de vragen werden beantwoord.

De zes Nederlands Kampioenen worden vandaag en morgen op deze website bekend gemaakt in aparte berichten en worden officieel als Nederlands Kampioen 2019-2020 vermeld in ‘de boeken’.

De verenigingsnaam zal als Nederlands Kampioen op de wisselbeker worden genoteerd onder het (bizarre) seizoen 2019-2020 waarvan de NK’s niet gehouden konden worden vanwege de corona pandemie.

Inmiddels zijn de districtskampioenschappen in het land voor 2020-2021 weer overal ingepland: www.nkjeugdvoetbal.nl. Aanmelden is nu mogelijk.