WOENSELSE BOYS JO11 WINT ELITE DK VAN ZUID I

  1. aanmelden met jouw team(s) voor de districtskampioenschappen van 2019-2020 is mogelijk via www.nkjeugdvoetbal.nl
  2. wilt u de schaal welke uw team op het DK ontving nabestellen in meervoud dan is dat mogelijk via de VTT shop.

WOENSELSE BOYS is districtskampioen van ZUID I geworden voor JO11 Elite teams afgelopen zaterdag 11 januari in Engelen bij gastheer FC Engelen.

Het team ontving de gouden medailles, de prestige-schaal en de DK wisselbeker aan het einde van de toernooi-dag. Een dag waarop ook NK tickets werden uitgedeeld en natuurlijk ontving de kersverse kampioen er 1!.

Dat lukte AFC IJBURG ook: Het team kreeg daarbij de zilveren medailles omgehangen en werd vice-kampioen op dit DK. Ook CAPELLE behaalde een podium plaats + NK ticket en nam de bronzen medailles mee naar huis met de derde plaats.

SPORTIVITEITSKAMPIOEN

Een respectabele hoofdprijs blijft het sportiviteitskampioenschap op het toernooi dat sportiviteit en teamgeest zo hoog in het vaandel heeft staan. Het Voetbal Talenten Toernooi gaf deze bijzondere prijs aan CAPELLE dat het meeste aantal sportiviteitspunten wist te behalen en zo een goede indruk achterliet op het Voetbal Talenten Toernooi. Het NK ticket dat er voor die prijs ligt gaat zo naar nummer 4 Zeelandia Middelburg omdat Capelle zich via de derde plaats al plaatste.

Kampioen van Categorie II en winnaar van het laatste NK ticket is CHARLOIS.