FC ENKHUIZEN WINT NK JO17

1494
  1. aanmelden voor de districtskampioenschappen van 2021-2022 is nu mogelijk via www.nkjeugdvoetbal.nl
  2. wilt u de schaal welke uw team op het NK ontving nabestellen in meervoud dan is dat mogelijk via de VTT shop.
ENKHUIZEN is Nederlands Kampioen geworden op het NK voor JO17 teams afgelopen zaterdag 3 juli in Oud-Beijerland bij gastheer SHO.

Het team ontving de gouden medailles, de prestige-schaal en de NK wisselbeker aan het einde van een lange en spannende toernooi-dag.

Dat lukte SPORTLUST’46 ook goed: Het team kreeg de zilveren medailles omgehangen en werd vice-kampioen op dit NK. Ook ZOETERMEER behaalde een podium plaats en nam de bronzen medailles mee naar huis met de derde plaats op het Nederlands Kampioenschap.

MEERDERE KAMPIOENEN

Niet alleen in Categorie I werd er in de middag om het Nederlands Kampioenschap gestreden. Er was ook succes in Categorie II, III en IV waarin teams speelden om de titel. Nederlands Kampioen in de categorie II werd knap SHO. En in de categorie III liet SMITSHOEK zich tot Nederlands Kampioen bekronen.

Een respectabele hoofdprijs blijft het sportiviteitskampioenschap op het toernooi dat sportiviteit en teamgeest zo hoog in het vaandel heeft staan. Het Voetbal Talenten Toernooi gaf deze bijzondere prijs aan ZOETERMEER dat het meeste aantal sportiviteitspunten wist te behalen.