VTT OOST ’21-’22 DISTRICTS-KAMPIOENSCHAPPEN

Het is nu mogelijk jouw jeugdteam(s) in te schrijven voor de districtskampioenschappen (zie onderstaande 3 posters) van district Oost.

O8 t/m O17 teams, zowel jongens als meiden, kunnen zich via www.nkjeugdvoetbal.nl aan melden voor deze DK’s van het Voetbal Talenten Toernooi waarop de NK tickets voor de NK’s aan het einde van het seizoen worden verdeeld.

Vanaf het komende seizoen zullen de toernooien in principe weer met de bekende openings- en eindceremonies worden gehouden, incl. het Wilhelmus aan het begin van het toernooi. I.v.m. de corona maatregelen werden deze bij de afgelopen NK’s uit de organisatie gehaald.

Ook via het Sportiviteitskampioenschap tijdens de DK’s zijn NK wildcards te halen.

Naast het aanmelden van 1 team kunnen ook meerder teams worden aangemeld in een voordelig pakket. Een overzicht hiervan en van alle DK’s van Oost treft u hieronder op de 3 posters en op www.nkjeugdvoetbal.nl waar de teams ook kunnen worden aangemeld. Daar treft u ook de DK’s van de andere 5 districten in Nederland die samen alle finalisten voor de NK’s tot stand brengen.

Het Voetbal Talenten Toernooi is een toernooi voor de brede amateur voetbaljeugd met kernwaarden Gezonde Voeding, Sportiviteit en Teamgeest. Voor alle leeftijdscategorieen zijn er toernooien waarop de NK tickets kunnen worden verkregen voor die specifieke leefijdsscategorie.