DK’S 2022-2023 IN ALLE DISTRICTEN BEKEND: AANMELDEN NU LANDELIJK MOGELIJK VOOR O8 T/M O17

Het is nu mogelijk je nieuwe teams van 2022-2023 aan te melden voor de DK’s van het komende seizoen. Datums en loaties zijn bekend.

Aanmelden kan voor 1, 2 of meerdere teams (pakket) via: www.nkjeugdvoetbal.nl. Kijk op deze website voor datums, lokaties en de deelnamevergoedingen. Aanmelden is mogelijk vanaf 30 euro per team.

Het Voetbal Talenten Toernooi kijkt er naar uit weer een mooi, compleet seizoen te draaien voor O8 t/m O17 teams in heel Nederland!

HET VTT

Het Voetbal Talenten Toernooi is het ‘open’ Nederlands Kampioenschap voor het alle verenigingen en hun teams in Nederland; 1 van de 3 grote prijzen in het voetbalseizoen naast het competitie-kampioenschap en de KNVB beker. Het landelijke en grote toernooi kenmerkt zich al sinds 2004 door de kernwaarden Gezonde Voeding, Sportiviteit en Teamgeest die tot uiting komen door De Gezonde Voetbalkantine tijdens alle toernooien en het speciale sportiviteitskampioenschap dat op elk toernooi gehouden wordt.

Het VTT staat bekend om zijn strakke en aangename wedstrijdschema’s waarbij teams in principe steeds een half uur rust tussen hun wedstrijden hebben die altijd leerzaam, leuk en spannend zijn. Met de mooiste voetbaldroom die nu binnen bereik ligt van alle jeugdvoetballers van Nederland: Nederlands Kampioen worden!

1 van de gelukkige honderden kampioenen in de afgelopen 19 jaar

OPTIMAAL WEDSTRIJDSCHEMA

Het VTT is opgebouwd uit Districtskampioenschappen (DK’s) en Nederlands Kampioenschappen (NK’s). Om mee te doen aan het NK moet je een NK ticket verdienen tijdens het districtskampioenschap van jouw voetbaldistrict (Noord, Oost, West I, West II, Zuid I of Zuid II). Dat kan bij O8, O9, O10, O11 en O12 pupillen door kampioen, vice-kampioen of derde te worden, of door bv. het sportiviteitskampioenschap te winnen! Bij O13 en oudere spelers t/m O17 geldt dat de nummer 3 en de sportiviteitskampioen een kans maken op een NK ticket. Ook de winnaar van categorie II (de winnaar van de finale ronde tussen alle nummers 3 en 4 uit de poule-fase) op een DK toernooi maakt hierop kans.

het toernooi-schema bij de DK wisselbeker

WILHELMUS & OPENINGSCEREMONIE

Het VTT opent traditioneel met de openingsceremonie waarop ons volkslied “Het Wilhelmus” wordt afgespeeld: Samen zijn we immers Oranje en hopen we ooit eens wereldkampioen te worden met Nederland.

Het Voetbal Talenten Toernooi stimuleert daarom de brede groep voetbal talenten – meer en minder getalenteerd – met prestigieuze kampioenschappen waarbij we rekening houden met de brandstof die we onze jeugdvoetballers geven en het belang van sportiviteit en teamgeest in de sport.

de openingsceremonie tijdens een VTT

20 JARIG JUBILEUM

Het Voetbal Talenten Toernooi staat onder leiding van 6 districtsmanagers die onder de landekijke organisatie opereren. Na in 2004 met 1 VTT te zijn gestart telt het VTT inmiddels meer dan 100 toernooi-categorieen en werken talrijke gastclubs en voetbaliefhebbers in alle hoeken en dialecten van het land aan Nederlands grootste, sportiefste, gezondste en spannendste jeugdvoetbal toernooi: Het Voetbal Talenten Toernooi. Dat bijzondere toernooi dat al 19 jaar volkomen onafhankelijk is van de KNVB of commerciele sponsoren bestaat in 2023-2024 20 jaar! Dat beloofd een bijzonder seizoen te worden.