TWEEDE NK WEEKEND VAN START IN HUISSEN

wil je de Gouden Schaal voor 1 of meerdere spelers nabestellen vul dan dit online formulier in. wil je jouw nieuwe team(s) aanmelden voor de districtskampioenschappen van het nieuwe seizoen druk dan op deze link.

NEDERLAND – De derde NK dag van het Voetbal Talenten Toernooi brengt ons 1 Nederlands Kampioen voort: Ook in de categorie├źn II, III en IV werden er per NK categorie meerdere kampioenen bekroond en zoals op elk NK een sportiviteitskampioen.

Zaterdag 8 juni, de derde NK dag van dit seizoen 2023-2024, zijn de volgende NK categorie├źn georganiseerd waarbij de volgende kampioenen zijn gehuldigd:

NK JO13 Generaal: Huissen, Gastheer Jonge Kracht

NEDERLANDS KAMPIOEN: ZWART WIT’63

Cat I.

Kampioen: ZWART WIT’63

Vice-Kampioen: ACHATES

Derde Plaats: ELDENIA II

Cat II.

Kampioen: ELDENIA II

Cat III.

Kampioen: JONGE KRACHT

Cat IV.

Kampioen: BUNNIK’73

Sportiviteitskampioen: HALSTEREN

HALSTEREN trok op het laatste moment het sportiviteitskampioenschap naar zich toe nadat de koploper in dat klassement, EGS’20, niet kwam opdagen bij de eindceremonie en werd gediskwalificeerd. Het niet aanwezig zijn bij de eindceremonie zonder instemming van het VTT kan leiden tot diskwalificatie.

Alle deelnemende verenigingen worden namens gastheer Jonge Kracht en het VTT bedankt voor hun positieve inbreng tijdens het NK. Tot in het nieuwe seizoen!

________________________________