START AANMELDINGEN 2018-2019 MEDIO MAART

Medio Maart zal de aanmeldingsprocedure starten voor de districtskampioenschappen van het nieuwe seizoen 2018-2019. Speciaal voor het nieuwe seizoen wordt een nieuw aanmeld systeem ontwikkelt dat het makkelijker en simpeler maakt om 1, 2 of meerdere teams in 1 keer aan te melden.

Bovendien gaan de tarieven sterk omlaag! Dit is dankzij de inzet van alle gastclubs en vrijwilligers mogelijk die er voor gezorgd hebben dat het Voetbal Talenten Toernooi de afgelopen zo sterk heeft kunnen groeien, landelijk.

De districtsmanagers zijn op dit moment de planning aan het opstellen van alle DK’s. U treft alle data en lokaties straks aan op de aanmeld pagina welke wij met u z.s.m zullen delen via deze website.

In 2018-2019 bouwt het Voetbal Talenten Toernooi voort aan een spannend, leuk, leerzaam en sportief ‘open’ Nederlands Kampioenschap voor de brede laag jeugdvoetbal. Van JO8 t/m MO17, pupillen en junioren, meiden en jongens: Allen kunnen ongeacht sterkte en klasse in 2018-2019 een droom waarmaken: Nederlands Kampioen worden!

Natuurlijk houden wij het aanbod in de kantine in de gaten zoals wij dat van u gewend zijn maar geven de gastclubs daar ook meer ruimte in, om daar hun eigen weg in te vinden op de dag van het Voetbal Talenten Toernooi. Sinds 2004 al hanteert het Voetbal Talenten Toernooi de kernwaarde ‘Gezonde Voetbalkantine’.

Wij zien uw nieuwe teams graag bij de openingsceremonie met ‘vernieuwd’ Wilhelmus (!) in het nieuwe seizoen 2018-2019.