RKDEO JO9 UIT NOOTDORP WINT ALLEREERSTE NK DIT SEIZOEN

let op:
  1. aanmelden voor de districtskampioenschappen van 2019-2020 is nu mogelijk via www.nkjeugdvoetbal.nl
  2. wilt u de schaal welke uw team op het NK ontving nabestellen in meervoud dan is dat mogelijk via de VTT shop.

RKDEO is Nederlands Kampioen geworden op het NK voor JO9 teams afgelopen donderdag 30 mei in Heiloo bij gastheer De Foresters.

Het team ontving de gouden medailles, de prestige-schaal en de NK wisselbeker aan het einde van een lange en spannende toernooi-dag. Een dag waarop alle finalisten die zich via de districtskampioenschappen of een wildcard hadden geplaatst elk een voor hun zelf zo’n goed mogelijk resultaat probeerden te halen.

Dat lukte Sparta Nijkerk ook goed: Het team kreeg de zilveren medailles omgehangen en werd vice-kampioen op dit NK. Ook DBS behaalde een podium plaats en nam de bronzen medailles mee naar huis met de derde plaats op het Nederlands Kampioenschap.

MEERDERE KAMPIOENEN

Niet alleen in Categorie I werd er in de middag om het Nederlands Kampioenschap gestreden. Er was ook succes in Categorie II en III waarin teams speelden om de titel. Nederlands Kampioen in de categorie II werd knap Wodan. En in de categorie III liet SC LochemĀ zich tot Nederlands Kampioen bekronen.

Een respectabele hoofdprijs blijft het sportiviteitskampioenschap op het toernooi dat sportiviteit en teamgeest zo hoog in het vaandel heeft staan. Het Voetbal Talenten Toernooi gaf deze bijzondere prijs aan DBS dat het meeste aantal sportiviteitspunten wist te behalen.

Nederlands Kampioen RKDEO JO9 uit Nootdorp