PRIMEUR NK VOOR ME PUPILLEN 14 MEI

HOLTEN – Ook voor Meisjes E pupillen is de droom vanaf dit seizoen Nederlands Kampioen te worden haalbaar. Het NK Jeugdvoetbal organiseert dit seizoen een pilot voor de ME pupillen en verdeelde inmiddels 11 tickets voor het NK via speciaal ingelaste districtskampioenschappen. En er zijn nog 5 te verdelen tickets!

Vanaf volgens seizoen worden in alle KNVB districten districtkampioenschappen gehouden voor deze nieuwe categorie binnen het zgn. Voetbal Talenten Toernooi, zoals het landelijke toernooi vanaf 2004 bekend staat.

VV Holten heeft de organisatie naar zich toegetrokken voor deze primeur in het meisjes voetbal. Geïnteresseerde ME teams die aanspraak willen maken op 1 van de laatste 5 NK tickets kunnen een verzoek indien via het contact-menu en aangeven waarom zij vinden dat hun ME team een plaats op het NK verdiend!

NK ME Pupillen

Klik op de link hierboven voor het gehele wedstrijdschema van dit NK op zaterdag 14 mei in Holten.