POULE-INDELINGEN VTT’S AUGUSTUS EN SEPTEMBER VERWACHT EIND JULI EN BEGIN AUGUSTUS

De poule-indelingen van de districtskampioenschappen die eind augustus en begin/medio september staan gepland zullen eind juli of begin augustus worden verstuurd naar alle deelnemers. Op dit moment worden de inschrijvingen afgerond. Het volledige speelschema zal dan eveneens bekend worden.

De openingsceremonie is standaard in het hele land om 10.30 uur waarbij geldt dat alle deelnemers uiterlijk 10.00 uur a.u.b. aanwezig dienen te zijn. Let op: Neem vlag en vaandel van uw vereniging mee voor de opening met o.a. het Wilhelmus! De eindceremonie zal in de meeste gevallen zijn om 15.30 uur, waarna het toernooi ten einde zal komen.

Teams die zich alsnog willen aanmelden op de valreep kunnen zich nu nog online aanmelden. Aanmelden kan overigens altijd want er kan zo maar nog eens een beschikbare open plaats zijn van bv. een vereniging die de plaats wil afstaan. Het Voetbal Talenten Toernooi zal altijd proberen een deelnemer te plaatsen mits het schema maar kwalitatief optimaal blijft voor alle deelnemers.

Het aantal toernooien – ruim 40 – aan het begin van het seizoen is een nieuw record: Niet eerder namen er zoveel deelnemers mee aan het begin van het seizoen landelijk.

Toch staan er ook veel toernooien nog in oktober gepland: check de data en lokaties van jouw district en de leeftijdscategorieen op onze website: www.voetbaltalententoernooi.nl.

De NK’s waarvoor je een ticket kan verdienen zijn aan het einde van het seizoen. Data en lokaties daarvan worden in september bekend gemaakt.