NK SPEKTAKEL VOOR F PUPILLEN IN NEDERLAND OP 11 JUNI

LEEK – Voor de jonge voetballertjes van maar liefst 32 gekwalificeerde F pupillen teams uit alle hoeken en districten van Nederland komt de langverwachte dag naderbij: Een groots voetbal spektakel op het sportpark van gastheer TLC in Leek waarbij de 32 teams elk in 6 wedstrijden laten zien wat ze kunnen op landelijk niveau. Ook voor de trainers, leiders en supporters/ouders een super spannende dag!

1 van de teams zal het haast onwerkelijke bereiken: de landelijke titel pakken. Dat zal een prestatie van indrukwekkend formaat zijn want eerst volgen 3 poule-wedstrijden waarin de koppositie bereikt moet worden in de poule, en daarna nog eens 3 finale-wedstrijden vanaf de kwartfinales.

Ook de nummers 2, 3 en 4 van alle poules spelen in de middag om het Nederlands Kampioenschap van resp. Cat II, Cat. III en Cat. IV. Daarnaast wordt over het gehele deelnemersveld een Nederlands sportiviteitskampioen bekend gemaakt.

De openingsceremonie van dit voetbal festijn is om 09.30 uur waarbij het Wilhelmus uit de speakers zal galmen. De ultieme finale vangt aan om 16.30 uur. Entree is vrij voor iedereen.

NK F Pupillen

Klik op de link hierboven voor het gehele wedstrijdschema van dit NK op zaterdag 11 juni in Leek