NK JO13 ELITE DIT JAAR VOOR WESTLANDIA!

Westlandia JO13 heeft de landelijke titel binnen gehaald van het NK (Voetbal Talenten Toernooi) JO13 elite met in totaal 16 geplaatste finalisten teams, dit jaar in Eijsden.

Fraai vice-kampioen en zilveren medaille winnaar werd De Foresters JO13, en de bronzen medailles werden om de spelers van WV HEDW JO13 gehangen. Goed resultaat voor de verenigingen uit voetbal district West I dit NK.

Ook in de andere categorieen voor nummers 2, 3 en 4 uit de poules was er feest. Nederlands Kampioen van Cat. 2 werd Brandevoort uit Helmond en bij de nummers 3 (Cat. 3) werd het Nederlands Kampioenschap opgeeist door Sporting Heerlen, beiden uit voetbal district Zuid II. In Cat. 4 haalde DZOH voor district Noord ten slotte het Nederlands Kampioenschap binnen.

Sportiviteitskampioen van de 16 knap geplaatste deelnemers voor dit NK – uit alle districten van Nederland – werd Buitenveldert!

Gastheer VV Eijsden legde een goede, gedegen organisatie van het Voetbal Talenten Toernooi op de mat: Hulde aan hen en alle 16 teams die deel uit maakten deze dag van het NK JO13 Elite – 2016-2017

________________

nieuwe inschrijvingen voor 2017-2018 zijn begonnen op www.voetbaltalententoernooi.nl

uitgereikte prestige-schalen zijn indien wenselijk in meervoud na te bestellen, zie www.voetbaltalententoernooi.nl