INSCHRIJVINGEN 2016-2017 OPEN

De aanmeldingen voor het grootste toernooi van Nederland zijn begonnen: Vanaf Augustus worden in alle 6 voetbaldistricten van Nederland voor pupillen en junioren, jongens en meiden, DK’s (districtskampioenschappen) georganiseerd. Hierop zijn de felbegeerde NK tickets te verdienen. Het NK Jeugdvoetbal is voor en van alle voetbalverenigingen in heel Nederland, BVO’s zijn uitgesloten.

De toernooien van het ‘open’ NK Jeugdvoetbal kenmerken zich door het sportieve karakter en het hoog-kwalitatieve wedstrijdschema, waarbij alle vereniging welkom zijn om met 1 of meerdere van hun teams deel te nemen. Daarbij is het principe van de Gezonde Voetbalkantine actief ter stimulering van de ontwikkeling van de algemene- en voetbaltechnische talenten en vormt het toernooi een landelijk netwerk van districtskampioenschappen per voetbaldistrict die resulteren in het NK.

Voor de deelname wordt een deelname vergoeding betaald van 75 (F/E) of 85 (D/C/B) euro ter dekking van de landelijke organisatorische kosten van het geheel onafhankelijke en non-commerciele NK Jeugdvoetbal, dat sinds 2004 als Voetbal Talenten Toernooi een nieuwe hoofdprijs in het jeugdvoetbal heeft gecreëerd: het Nederlands Kampioenschap.

Om uw team aan te melden, klik boven aan deze pagina de menuknop ‘Toernooien & Aanmelden’ aan.

de categorieën van het NK Jeugdvoetbal
de categorieën van het NK Jeugdvoetbal

IMG_2537