MO15 NK PROOI VOOR DSS UIT HAARLEM!

DSS uit Haarlem heeft met haar MO15 team op het NK in Heiloo zondag jl. een groot succes behaald op het verder goed verlopen NK voor 16 teams die een NK ticket hadden verworven. Ervaren gastclub De Foresters legde een gedegen uitvoering van het NK Voetbal Talenten Toernooi op de mat.

Vice-Kampioen werd knap Kadoelen. De bronzen derde plaats werd opgeeist door de junioren van De Blokkers.

Maar ook buiten Categorie I werden er hoofdprijzen behaald. Zo werd Tubantia fraai Nederlands kampioen in Categorie II, Eindhoven Nederlands Kampioen in Categorie III en Bolsward Nederlands Kampioen in Categorie IV.

Het prestigieuze NK Sportiviteitskampioenschap ging na een lange sportiviteitscompetitie uiteindelijk naar Valthermond.

Alle 16 teams ontvingen voor hun eigen eindpositie een Voetbal Talenten Toernooi prestige-schaal: Deze zijn overigens in meervoud hier na te bestellen voor teams die dat wensen.

Het is vanaf heden mogelijk jouw team(s) aan te melden voor de nieuwe districtskampioenschappen van 2018-2019. Op deze DK’s worden de NK tickets voor aan het einde van het seizoen verdeeld (dus de NK’s in 2019!).

In elk voetbaldistrict in Nederland is een DK: Noord, Oost, West I, West II, Zuid I en Zuid II: Jouw vereniging hoort bij 1 van deze districten.

Het aanmelden van je team(s) kan nu op www.nkjeugdvoetbal.nl ! Het is mogelijk de volgende teams aan te melden:

JO8 | JO9 | JO10 | JO11 | JO12 | JO13 | JO14 | JO15 | JO16 | JO17

MO11 | MO13 | MO15 | MO17

Voor JO11, JO13 en JO15 geldt dat het mogelijk is tussen 2 klassen te kiezen: Generaal (t/m 1e klasse) of Elite (hoofdklasse & 3de divisie).

Het VTT bestaat komend seizoen 15 jaar en dit gaat gepaard met een verlaging van de deelnamevergoedingen en de introductie van het zgn. ‘verengingspakket‘. Meerdere teams van 1 vereniging kunnen tegen een zeer voordelige deelnamevergoeding per team worden aangemeld. Ook de vergoedingen voor 1 of 2 teams gaan omlaag. Dit is allemaal mogelijk dankzij de inzet van de gastclubs, alle betrokken vrijwilligers en medewerkers en de aanhoudende aanmeldingen van de Nederlandse voetbalverenigingen de afgelopen jaren.

VTT bestaat 15 jaar in 2018-2019

Je kunt weer verwachten dat wij samen met onze gastclus extra aandacht besteden aan de voeding in de kantine, de nadruk leggen op sportiviteit en dus het toernooi zoals altijd samen met alle team openen met het Wilhelmus! Gedurende het toernooi wordt ook om het sportiviteitskampioenschap gestreden en de wedstrijden worden volgens het typische VTT schema ingepland met optimale wachttijden tussen de wedstrijden door.

Voor alle teams is er een prestige-schaal beschikbaar bij de eindceremonie met daarop het door het team behaalde eindplaats: Het Voetbal Talenten Toernooi is altijd leerzaam en leuk, ongeacht de resultaten van het team in de poule-wedstrijden. Gelijk geklasseerde teams treffen elkaar in de finale-wedstrijden in de middag!

Wees welkom met jouw team(s) op het Voetbal Talenten Toernooi!