JO16 NK ALSNOG GEWONNEN DOOR WIPPOLDER

Het JO16 team van Wippolder is door het Voetbal Talenten Toernooi uitgeroepen tot Nederlands Kampioen JO16.

Dit seizoen kon het NK niet gehouden worden en werd afgelopen zaterdag 27 juni het alternatieve Thuis NK gehouden. Teams konden 10 vragen beantwoorden en een foto-opdracht uitvoeren (met minimaal 5 spelers). Wippolder had alle vragen goed en nam een fraaie kampioensfoto met 1,5 meter afstand 😉

Het Voetbal Talenten Toernooi en alle gastclubs en vrijwilligers van het Voetbal Talenten Toernooi feliciteren Wippolder met het behalen van het Nederlands Kampioenschap JO16: De verenigingsnaam zal als Nederlands Kampioen op de wisselbeker worden genoteerd onder het seizoen 2019-2020 waarvan de NK’s niet gehouden konden worden vanwege de corona pandemie. 

Voor zes categorieen van het Voetbal Talenten Toernooi is na het Thuis NK van afgelopen zaterdag een Nederlands Kampioen uitgeroepen. Alle 6 kampioenen – die de vragen allemaal goed hadden en de foto-opdracht goed uitvoerden – worden op deze website bekend gemaakt. Omdat meerdere teams binnen 1 categorie de antwoorden goed hadden en de foto voldeed is in sommige gevallen ook gekeken naar de originaliteit van de foto en/of de snelheid waarmee de vragen werden beantwoord. Toch worden alle teams en inzendingen van harte bedankt voor de inzet en sportiviteit.

Inmiddels zijn de districtskampioenschappen in het land voor 2020-2021 weer overal ingepland: www.nkjeugdvoetbal.nl. Aanmelden is nu mogelijk.