28813
  1. aanmelden met jouw team(s) voor de districtskampioenschappen van 2019-2020 is mogelijk via www.nkjeugdvoetbal.nl
  2. wilt u de schaal welke uw team op het DK ontving nabestellen in meervoud dan is dat mogelijk via de VTT shop.

LEWENBORG is districtskampioen van Noord geworden voor JO11 Elite teams afgelopen zaterdag 19 Oktober in Oenkerk bij gastheer VC Trynwalden.

Het team ontving de gouden medailles, de prestige-schaal en de DK wisselbeker aan het einde van de toernooi-dag. Een dag waarop ook NK tickets werden uitgedeeld en natuurlijk ontving de kersverse kampioen er 1!.

Dat lukte Feanstars ook: Het team kreeg daarbij de zilveren medailles omgehangen en werd vice-kampioen op dit DK. Ook SC Joure behaalde een podium plaats + NK ticket en nam de bronzen medailles mee naar huis met de derde plaats.

Kampioen van categorie II – en daarmee het team dat toch nog een NK ticket wist te verzilveren – werd Marum.

SPORTIVITEITSKAMPIOEN

Een respectabele hoofdprijs blijft het sportiviteitskampioenschap op het toernooi dat sportiviteit en teamgeest zo hoog in het vaandel heeft staan. Het Voetbal Talenten Toernooi gaf deze bijzondere prijs aan Marum dat het meeste aantal sportiviteitspunten wist te behalen en zo een bijzonder goede indruk achterliet op het Voetbal Talenten Toernooi. Omdat het al een NK ticket had ontvangen schoof dat ticket door naar de nummer 4 van het toernooi, ONS Sneek.