Inschrijvingen NK Jeugdvoetbal 2016-2017 zijn begonnen!

aanmelden kan via www.nkjeugdvoetbal.nl of www.voetbaltalententoernooi.nl

Zegt het voort binnen uw vereniging… De inschrijvingen voor het grootste toernooi van Nederland zijn begonnen. Het NK Jeugdvoetbal (Voetbal Talenten Toernooi) start weer met DK’s (districtskampioenschappen) in alle KNVB districten voor F, E, D pupillen, C en B junioren, jongens en meiden. In augustus/september voor een optimale seizoensstart, of in sommige gevallen in oktober tijdens de herfstvakantie!

Op de DK’s kun je naast de districtstitel op een strak en goed georganiseerd toernooi ook nog eens een 1 van de beschikbare NK tickets binnen halen door zo hoog mogelijk te eindigen. Of, wie weet haal je een NK ticket binnen via het sportiviteitskampioenschap..

Het NK Jeugdvoetbal is een non-commerciele onderneming. Dat wil zeggen, geen sponsoren met commerciële interesses of andere inkomsten, en geen streven naar winst.  De landelijke organisatie – onafhankelijk van de KNVB – steunt op de deelname vergoedingen van de deelnemers en ondersteund daarmee onder andere de organiserende gastheren die o.a. hun kantine tijdens het toernooi wat gezonder maken. Dat gebeurd als sinds 2004, en daarmee is het NK Jeugdvoetbal (Voetbal Talenten Toernooi) de pionier op het gebied van de beter voetbalkantine, inmiddels met een historie van 12 jaar en heel wat kampioenen.

Het NK Jeugdvoetbal streeft er naar een zo’n sterk en goed mogelijk toernooi te maken voor de Nederlandse (brede) voetbaljeugd en dat is sinds 2004 goed gelukt dankzij de inzet van enorm veel verenigingen, besturen en vrijwilligers.

Er staan 77 toernooien op het programma in 2016-2017: Is jouw team erbij?

Schrijf je hier in en speel met jouw team om 1 van de grootste hoofdprijzen in het nieuwe voetbalseizoen!

A3 poster NK jeugdvoetbal DEF