HOLLANDIA WINT GROOTS NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP VTT JO9

2869

Hollandia uit Hoorn heeft met haar JO9 team op het NK in Castricum vandaag een groot succes behaald op het verder uitstekend verlopen NK voor 32 teams die een NK ticket hadden verworven. FC Castricum pakte als gastheer uit met een solide en ervaren organisatie.

Vice-Kampioen werd knap Zwart Wit’63 uit Harderwijk. De bronzen derde plaats werd opgeeist door de pupillen van Alphense Boys.

Maar ook buiten Categorie I werden er hoofdprijzen behaald. Zo werd Castricum zelf fraai Nederlands kampioen in Categorie II, VVC Nederlands Kampioen in Categorie III en Hooglanderveen Nederlands Kampioen in Categorie IV.

Het prestigieuze NK Sportiviteitskampioenschap ging na een lange sportiviteitscompetitie uiteindelijk naar het sympathieke DIA met eervolle vermeldingen voor Hoofddorp, ATC’65 en Zuidhorn die in die klassering een gezamenlijke 2de plaats behaalden.

Alle 32 teams ontvingen voor hun eigen eindpositie een Voetbal Talenten Toernooi prestige-schaal: Deze zijn overigens in meervoud hier na te bestellen voor teams die dat wensen.

Vreugde en jeugdvoetbal op het sportpark van FC Castricum op het NK Voetbal Talenten Toernooi voor JO9 | 2017-2018

Het is vanaf heden mogelijk jouw team(s) aan te melden voor de nieuwe districtskampioenschappen van 2018-2019. Op deze DK’s worden de NK tickets voor aan het einde van het seizoen verdeeld (dus de NK’s in 2019!).

In elk voetbaldistrict in Nederland is een DK: Noord, Oost, West I, West II, Zuid I en Zuid II: Jouw vereniging hoort bij 1 van deze districten.

Het aanmelden van je team(s) kan nu op www.nkjeugdvoetbal.nl ! Het is mogelijk de volgende teams aan te melden:

JO8 | JO9 | JO10 | JO11 | JO12 | JO13 | JO14 | JO15 | JO16 | JO17

MO11 | MO13 | MO15 | MO17

Voor JO11, JO13 en JO15 geldt dat het mogelijk is tussen 2 klassen te kiezen: Generaal (t/m 1e klasse) of Elite (hoofdklasse & 3de divisie).

Het VTT bestaat komend seizoen 15 jaar en dit gaat gepaard met een verlaging van de deelnamevergoedingen en de introductie van het zgn. ‘verengingspakket‘. Meerdere teams van 1 vereniging kunnen tegen een zeer voordelige deelnamevergoeding per team worden aangemeld. Ook de vergoedingen voor 1 of 2 teams gaan omlaag. Dit is allemaal mogelijk dankzij de inzet van de gastclubs, alle betrokken vrijwilligers en medewerkers en de aanhoudende aanmeldingen van de Nederlandse voetbalverenigingen de afgelopen jaren.

VTT bestaat 15 jaar in 2018-2019

Je kunt weer verwachten dat wij samen met onze gastclus extra aandacht besteden aan de voeding in de kantine, de nadruk leggen op sportiviteit en dus het toernooi zoals altijd samen met alle team openen met het Wilhelmus! Gedurende het toernooi wordt ook om het sportiviteitskampioenschap gestreden en de wedstrijden worden volgens het typische VTT schema ingepland met optimale wachttijden tussen de wedstrijden door.

Voor alle teams is er een prestige-schaal beschikbaar bij de eindceremonie met daarop het door het team behaalde eindplaats: Het Voetbal Talenten Toernooi is altijd leerzaam en leuk, ongeacht de resultaten van het team in de poule-wedstrijden. Gelijk geklasseerde teams treffen elkaar in de finale-wedstrijden in de middag!

Wees welkom met jouw team(s) op het Voetbal Talenten Toernooi!