DE FINALE: NK VTT O13/O12 (D) GENERAAL OP ZA. 10 JUNI

Het is de tweede helft van het seizoen 2016-2017 en dus komen de NK’s meer en meer in zicht. Het tiende en laatste NK in een reeks van 10 NK’s binnen het landelijke Voetbal Talenten Toernooi is op zaterdag 10 juni bij gastheer TLC in Leek. De D pupillen – of te wel O13/O12 – teams die op de DK’s (districtskampioenschappen) een NK ticket afdwongen reizen die dag vanuit alle hoeken van Nederland af naar de provincie Groningen.

Om 10.30 uur vangt de openingsceremonie aan, waarna de 16 finalisten in 4 poules van elk 4 teams strijden om een zo’n goed mogelijke positie in de finale-categorieen waarin tijdens de middag de finale-wedstrijden worden gespeeld. Alle teams spelen te allen tijde 5 wedstrijden: 3 poule- en 2 finale-wedstrijden, elk 2x 11 minuten. De eindceremonie voor alle 16 teams is direct na de finale van 16.00 uur. Het toernooi zal daarna, rond 16.45 uur, ten einde komen. Wie van de 16 zal de grote NK wisselbeker voor een jaar mee naar huis nemen?

Poule-indelingen en het wedstrijdschema worden later bekend gemaakt. De reeds bekende 15 van de 16 finalisten zijn: (2 NK tickets worden nog verdeeld)

ALWAYS FORWARD

BALK

SC LOCHEM

DRECHTSTREEK

HOOGLANDERVEEN

CHARLOIS

BOLSWARD

PH ALMELO

GUDOK

SDZ

FVC

OSC

ZWERVERS

TLC  (gastheer)

MAARSSEN