EEN VTT OP UW SPORTPARK

Het NK Jeugdvoetbal organiseert alle toernooien op de sportparken van de Nederlandse voetbalverenigingen: Alle verenigingen komen in principe in aanmerking, mits er voldoende velden zijn, maar er zijn al VTT’s in te plannen vanaf 2 velden.

Een districtskampioenschap (een VTT) binnenhalen kost geen geld: Er zijn geen kosten aan verbonden. Sterker: Het VTT ondersteunt financieel met de inkoop van bv. drukwerk en sportprijzen. Daarnaast wordt het speelschema en de communicatie met de deelnemers volledig door het VTT geregeld. Op de dag van het toernooi zal een VTT toernooi-manager aanwezig zijn om te ondersteunen en helpen in de organisatie.

IMG_20150822_124753

Uw vereniging levert de velden en kleedkamers, de scheidsrechters en het wedstrijdbureau. Daarbij hoort dat de kantine de gehele dag opereert volgens de voorwaarden van de Gezonde Voetbalkantine: Deze ‘Gezonde’ omzet van de hele dag is 100% voor de kantine van uw vereniging. Het gaat ons dus echt om de kwaliteit van – en de gedachte achter de brandstof die wij onze Nederlandse voetbal jeugd aanbieden op zo’n dag, niet om er financieel baat bij te hebben. Dat is al sinds 2004 zo en sindsdien hebben we landelijk – de organisatie van het VTT en vele verenigingen in Nederland – genoten van dagen dat kinderen even geen frituur, snoep of prikdrank tot zich nemen tijdens het beoefenen van hun favoriete sport: Voetbal! De Gezonde Voetbalkantine is ook weer niet aan het overdrijven, dus een broodje hamburger op de bakplaat (met een beetje groen en tomaat erbij) of een gewone tosti maar dan zonder mayo… dat kan allemaal. Maar wat gaan de verse soep, allerlei broodjes gezond, zalm, salade en de verse sinnaasappelsap soms snel op een VTT…. door de inzet van vele voetbal vrijwilligers.

Uw scheidsrechters – jong of oud, ervaren of getalenteerd – zijn welkom, en wij geven een goede en korte instructie voorafgaande aan het toernooi over de belangrijkste regels. Zij leiden ook het inmiddels bekende sportiviteitskampioenschap tijdens een VTT!

Het wedsrtijdbureau dient een opmroeper en secretaris te hebben: Onze toernooi-manager helpt hen met veel ervaring opgedaan tijdens andere VTT’s.

Het allerbelangrijkste element dat nodig is, is Enthousiasme! Als uw vereniging dit heeft en uw vereniging wil een VTT organiseren, dan krijgt u dat enthousiasme dubbel en dwars terug van ons zodat we gezamenlijk tot een geweldig voetbal evenement kunnen komen voor alle betrokken teams en vrijwilligers.

Neemt u via het contactmenu contact met ons op voor meer informatie en het inplannen van een (telefonische) afspraak, of bel ons direct op!