1024
  1. aanmelden met jouw team(s) voor de districtskampioenschappen van 2019-2020 is mogelijk via www.nkjeugdvoetbal.nl
  2. wilt u de schaal welke uw team op het DK ontving nabestellen in meervoud dan is dat mogelijk via de VTT shop.

DRECHTSTREEK is districtskampioen van het nieuwe seizoen geworden op het DK ZUID I voor JO13 Elite teams afgelopen zaterdag 12 oktober in Valkenswaard bij gastheer SV Valkenswaard.

Het team ontving de gouden medailles, de prestige-schaal en de DK wisselbeker aan het einde van de toernooi-dag. Een dag waarop ook NK tickets werden uitgedeeld en natuurlijk ontving de kersverse kampioen er 1!.

Dat lukte Vitesse’08 ook: Het team kreeg daarbij de zilveren medailles omgehangen en werd vice-kampioen op dit DK. Ook The White Boys behaalde een podium plaats + NK ticket en nam de bronzen medailles mee naar huis met de derde plaats.

SPORTIVITEITSKAMPIOEN

Een respectabele hoofdprijs blijft het sportiviteitskampioenschap op het toernooi dat sportiviteit en teamgeest zo hoog in het vaandel heeft staan. Het Voetbal Talenten Toernooi gaf deze bijzondere prijs aan JEKA dat het meeste aantal sportiviteitspunten wist te behalen en zo een bijzonder goede indruk achterliet op het Voetbal Talenten Toernooi.