DRACHTSTER BOYS PAKT TITEL NOORD E PUPILLEN (O11/10) 7X7

Het districtskampioenschap van Noord voor O11 teams (Generaal = 7×7) is gewonnen door Drachtster Boys! Het NK Jeugdvoetbal feliciteert de vereniging uit Drachten met het behalen van deze mooie titel en het bijbehorende NK ticket. Samen met vice-kampioen Helpman representeren zij Noord op het NK aan het einde van het seizoen.

Nummer 3 Bolsward kan samen met hen ook afreizen naar het NK evenals de kampioen van Cat. II, SC Joure. Het vijfde en laatste ticket gaat naar nummer 4 Blauw Wit’34 omdat zij bij de bovenste helft van het sportiviteitskampioenschaps-klassement eindigden. Sportiviteitskampioen ONS Boso Sneek neemt daardoor plaats in de wachtrij met een verdienstelijke 5de plaats in Cat. I.

ALLE DEELNEMERS van harte bedankt voor de deelname en wij verwelkomen jullie graag een volgende keer. Voor in de competitie: Voetbal Sterk En Sportief!

De volledige uitslagen van het gehele toernooi treft u in de loop van de komende week hier aan. Checkt u later dit bericht nog eens wilt u de uitslagen inzien.